reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

Witam Cię Katrin,
U mnie pierwsza wizyta w Parensie dopiero przedemna ale nie mialam juz przyjemnosc poznać doktora. Ty bedziesz podchodzisz do IUI? ja do pierwszego IUI powinnam w tym miesiacu podchodzic jak owu bedzie z dobrego jajnika, takze bedzie nam razniej, oczywsicie jak ty tez podchodzisz:-) Jutro mam miec wyniki posiewów mam nadzieje ze nie bedzie zadnej bakterii ani nic.
co do leków to ci nie pomogę ale ktoras z kobitek na pewno cos ci powie.

reklama
Witaj Milena,
Jak na razie nie będę miała IUI. Zażywam leki na stymulacje w poniedziałek byłam na monitoringu l jak na razie pęcherzyki są bardzo malutkie. Kazał mi przyjść w następny poniedziałek i jak będą duże to będę musiała zrobić sobie zastrzyk na pękniecie i starać się o dzidziusia. Jak nasze starania przez dwa miesiące nie pomogą to będę musiała iść na laparoskopię. Trzymam kciuki za dobre wyniki badan bądź dobrej myśli na pewno się uda:)

Ja chodziłam do Tomasza Kluz. On mi zrobil histeroskopie i laparoskopie. Az w koncu mnie wyslal do magonia i czekam na wizytę od polowy stycznia bo na pierwsza wizyte sie dlugo czeka. Zalamalam sie ze tak dlugo i poszlam do niego do profamilii i pozlecał mi badania takie co przed inseminacja. Nie wiem czego odrazu nie poszłam do parensa z kluza bylam zadowolona tyle ze czasu dlugo to mi zajelo a w parensie moze by szybciej to wszystko poszło ale to takie gdybanie.

Ja tez zwlekałam i trochę żałuje ze wcześniej nie poszłam do Parens.Moja wcześniejsza pani ginekolog od razu mi powiedziała żebym do dr Magonia poszła.Nic innego nam nie pozostało jak cierpliwie leczyć się. W końcu jesteśmy w rękach u dobrego specjalisty.:-)
A powiedz mi jak wyglądała laparoskopia i czy to bolesny zabieg? bo trochę jestem przerażona.

Nic strasznego, ból znosny tylko po operacji człowiek taki przymroczony. Ja tak z tydzień czułam takie jakby napięcie w brzuchu i wzdenty mialam. Dodatkowo tak jakby nie moglam całego oddechu wziąść bo jakby mnie cos trzymalo. I troche szwy trzymaly i tak do konca sie nie moglam wyprostowac a i jeszcze jak za duzo pochodzilam to jednak bolalo ale do wytrzymania. Lekarz to odrazu kazal nam sie strac juz 4 dni po probowalismy

reklama
Kobitki pewnie sledzicie forum iui ale musze to napisać bo to moja nadzieja.
Dziewczyna z tamtego forum zaszła po pierwszym iui. Normalnie szok
Mam nadzieje ze będę pierwsza z parensa na tym forum ;)

Do góry