reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parę słów o nas:)

reklama
To może i Ja się w końcu przedstawię ;) Na imię mam Aneta,własnie zostałam absolwentką liceum (ze zdaną maturką). Mój wiek (19) lat pewnie wiele z was poruszy("Że taka młoda i juz w ciąży"). No tak, taka młoda i już w ciąży, i to jeszcze w chcianej :) Z moim przyszłym mężem znamy się od malutkości i już wiele razy próbowaliśmy ze sobą być,lecz się nie udawało. Teraz jesteśmy już troszkę ze sobą i czekamy na naszą maleńką Kruszynkę, którą już tak strasznie Kochamy... Pozdrawiam wszystkie Przyszłe Mamusie:)

hihi, w koncu nie jestem najmlodsza i mam kogos w swoim wieku:)))

a tak swoja droga to gratuluje zdania maturki:)

masz jakies plany zwiazane ze studiami?czy chcesz poczekac az malenstwo podrosnie??

Bardzo chciałabym zacząc już od następnego października,ale zaocznie. Na kierunku resocjalizacja. W końcu Kruszynka będzie miała wtedy około 8 miesięcy i chyba pozwoli mamusi wyjść ;)Hihi. A tak na poważnie to wtedy zamierzam już nie karmić piersią i będę mogła "spokojnie" zacząć wymarzone studia.

Mama Boo, nie ty jedna będziesz studentką - mamusią :) Na pewno sobie poradzisz! A twoja druga połówka też studiuje (albo będzie studiować?). Pozdrawiam cieplutko i życzę wiele samozaparcia do realizacji twoich planów. Trzymam kciuki, zeby wszystko szło tak, jak sobie wymarzyłaś!

Ja mam przed sobą najgorszy rok...pisanie pracy, obrona...aż się sama boje co to będzie....poród w marcu a w czerwcu obrona i jak ja się przygotuje do obrony z małym dzieckiem...ale wierze, że się uda...a za mamusie studentki trzymam kciuki

Pytia!Moja połówka do pracy,ale też szuka szkółki dla siebie,oczywiście externistycznie.Wodniczka!Na pewno się uda;)No bo przecież musi, nie może być inaczej.Hihi

reklama
Wodniczka, fajnie ze nie tylko ja bede sie zmagac obrona.. Prace napisalam juz sobie rok temu i musze ja teraz tylko poprawic, ale zostaly mi jeszcze 2, 3 egzaminy... no i koniec! Mam nadzijej ze tylko 2-3 bo mialam duze roznice programowe (niedawno wrocilam z Erazmusa). Chialabym sie bronic juz lutym, bo mozna po 9 semestrze (wg jakiejs tam ustawy o edukacji). Zobacze co mi jeszcze kaza zaliczyc. A jaki masz temat pracy?
Mama Boo i Pauletta - napewno wam sie uda. Moj kuzyn mial dziecko w wieku 20 lat (jego zonka 19) i oboje ukonczyli studia, maja super prace i fajnego - juz 14letniego dzieciaka. To nawet lepiej miec dziecko wczesnie, bo jak juz skonczycie studia, to mozecie isc do pracy i nie przerywac sobie robienia kariery. Dzieciak juz bedzie w przedszkolu a wy bedziecie mogli wczesniej cieszyc sie wolnoscia...

Do góry