reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parę słów o nas:)

Koleżanka Mojej siostry kiedy się dowiedziała, że spodziewam się Kruszynki stwierdziła"Boże,ale sobie życie marnujesz"(pomijając fakt,iż sama ma 3 miesięcznego Szymka) a ja tylko pokiwałam głową, mając na myśli jaka ona głupia... Dla mnie Moja dzidzia nie jest żadną przeszkodą.Kiedy Moje dziecko będzie miało 10 lat, to ja prawie 30 i całe życie jeszcze przede mną;)

reklama
hej
zawsze chciałam mieć trzy dzidzie przed ukonczeniem studiów... ale mi się jie udało.. teraz mam niepewna prace, druga dzidzię i kolejne podyplomowe studia... i prawie 28 lat... ty w moim wieku bedziesz miała spokojna pracę , odchowane brzdace... bedzie na poczatku cięzko ale się uda...

mam na imię Aśka
ja jestem nauczycielka polskiego w szkole dla trudnej młodziezy (po reso, rewalidacji i teraz ucze sie sama poskiego) a jak to bywa w szkole jeszcze kilka podyplomówek przede mną...

moja dzidzia (ukończony 7 tydzień) będzie drugim nieplanowanym miłym zaskoczeniem, pierwsze ma prawie 15 miesięcy i włąsnie przechodzi pierwszą infekcje wirusową....

pozdrawiam wszystkie marcowe i nie tylko mamusie... ja jestem ze szczecina

to i ja sie dopisze :)

mam 28 lat i jestem 5 lat i 4 miesiace po slubie. nasza mala dzidzia jest planowana, a nie planowana, bo w zasadzie dopiero mielismy zaczac sie starac, a tu taka niespodzianka ;). razem z mezem mieszkamy w uk juz ponad 6 lat i oboje jestesmy polakami :) bardzo sie cieszymy i niecierpliwie czekamy na przyjscie na swiat naszej malej pchelki, choc czasem trudno nam uwiezyc ze to juz, ze bedziemy rodzicami w tak krotkim czasie (oj szybko zleci ;))

witaj azik i witaj aradobrze ze jestescie i chcecie zostac,zawsze jest miilej w wiekszym towarzystwie.
pozdr. j.

Mama Boo, to ja będę babcią jak moje dziecko będzie miało 10 lat :). A na poważnie to będę miała 38 lat, ale cieszę się, że Bóg zdecydował za nas i teraz da nam owoc naszej miłości, czyli po 10 latach bycia ze sobą i po 5 latach małżeństwa. Przez tyle czasu dotarliśmy się, tworzymy wspaniałą rodzinę a przede wszystkim nacieszyliśmy się sobą. :) Pozdrawiam serdecznie.

To może ja coś napiszę o sobie. Mam 27 lat podobnie jak Anik,Pytia i Kasia( ;) .W sierpniu będzie 10 lat odkąd znam mojego kochanego Mariuszka, a we wrześniu będziemy 6 lat po ślubie  :) Maleństwo planowaliśmy i strasznie się cieszymy! :D  :D  Ja pracuję i jeśli będę dobrze się czuła to pewnie popracuję długo. Aktualnie czekam z niecierpliwością na urlop - a w zasadzie wybieram się na L-4 -w drugim tygodniu sierpnia.Pozdrawiam powiększajace się grono MAM i Maleństw.Agnieszka-Agula P     

Mama Boo pisze:
Ja myślę, ze nieważne w jakim są wieku rodzice, tylko jak bardzo dziecko będzie kochane,
Podzielam zdanie Mama Boo w 100 %
Może i ja w końcu coś o sobie napiszę. Zawsze brak czasu:)
Mam na imię Agnieszka. Jesteśmy 3 lata po ślubie. Nasze dzieciiątko jest planowane. Trzecie podejście się udało:) Pracuję, co prawda umowę mam do marca przyszłego roku więc pewnie po macierzyńskim będę szukać pracy:) Ale dzieciątko jest ważniejsze, więc przyjdzie czas będzie rada;)

Pozdrawiam Was serdecznie i myślę że do marca w tak miłym towarzystwie czas szybko zleci!!!

reklama
:) witam wszystkich. Jestem tu po raz pierwszy, prawdopodobny termin porodu u mnie to 20 marca, wynika to z moich obliczeń, myślę jednak że gin niedługo poda bardziej prawdopodobny termin. Jest więc jest duża szansa ,że spędzę z wami milo czas w necie. Mam na imię Dorota i mieszkam w Łodzi.

Do góry