reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

parę słów o nas:)

Kaśka - no jasne, że pamiętamy! Tylko nie wiedziałam, że też masz Jasia :laugh: Pozdrowionka dla imiennika mojego synusia :)

Ja też pamiętam zdjęcie fionki z plaży i jeszcze zdjęcie Anik, takie z słuchawką przy uchu :) A skoro pamiętacie moją fotkę na rowerze to opowiem Wam jej historię. Dwie koleżanki z pracy (nauczycielki) wpadły na pomysł, żeby wydrukować kalendarz ze zdjęciami nauczycielek z naszej szkoły i sprzedawać go, a dochód przekazać na hospicjum (nasza szkoła z nim współpracuje). Od słowa do czynu i kalendarz powstał, świetnie się sprzedał. A to zdjęcie to właśnie było na sierpniową kartkę w kalendarzu ;)

reklama
no no, pytia. Gwiazda jesteś :) W kalendarzu, uuuuuuu :)

ja pamiętam właśnie Kaśkę 74. Bardzo kibicowałam, żeby dała się uprosić i wyjść za mąż :)

sylwia, o Tobie pamiętam kwiatki z suszonych liści i patent na spodnie ciążowe...

jeszcze agao, która rozbawiała mnie swoimi opowieściami (np. o postoju w lesie)

A zdjęcie azik zapamiętałam, bo kojarzyła mi sie na nim z Jolantą Fraszyńska :)

pytia: no wlasnie to ty sierpniowa dziewczyna jestes :) :)

no i zdjecie anik tez sobie przypomnialam :) zastanawialam sie wtedy czy ona gdzies w centrali moze pracuje ;) bo taki sprzet przy uchu miala

pytia oj oj wszystkim w pamieci to zdjecie z kalendarz-mi tez wlasnie utkwilas i ciebie pierwsza pamietam
kinga hehe patent na spodnie-egzamin zdal
a owego czasu aniam z anian mi sie mylily

a ja podczytywałam BB od września chyba, ale odezwałam się bodajże w listopadzie;

Kaśka74 - ja też Cię pamiętam, czasem zastanawiałam się jak się masz...

reklama
sylwia532 pisze:
a owego czasu aniam z anian mi sie mylily

mi sie ciągle mylą!!
tyle że teraz łatwiej po dzieciach odróżnić ;D

kaśka74
ja też Cię pamiętam :)

fionka
gratuluje własnego domku! .. w przyszłości oczywiście niedalekiej ;)

Do góry