reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

parę słów o nas:)

reklama
u mnie całe zycie to pójscie na żywioł - chyba sie starzeję bo chce poczucia stabilizacji życiowej...

uch

ale mnie coś dziwnego bierze....

Hih :) a jeszcze ja sie przez chwile zastanawialam czy corce nie dac Patrycja na imie ... ;D to juz nikt by nas nie rozroznil :) ale w koncu Ola zostala :)

Rany dziewczyny, codziennie zbieram sie do wklejenia zdjecia Oli i codziennie nie udaje mi sie to. nie umiem zmniejszyc zdjecia ::) :-[ Taka juz niegramotna jestem jesli chodzi o technike...

Ania, to byłaby już tragedia i wszystkie by nas myliły ;)

A do zmniejszania zdjęć polecam Ci stronę www.fotosik.pl bo tam i zmniejszysz jak okaże się, że zdjęcia są za dużę i będą tam już linki do wklejenia na forum. Czyli full serwis ;)

Azik - na pewno dasz sobie świetnie radę w nowej pracy! Ale nie dziwię się, że cię to stresuje, normalna rzecz.

Kaśka - świetnie, że kupiliście domek!!! Gratulacje!

dzis szperam po watkach i ten tez odkrylam, lepiej pozno niz wcale - hihi

choc juz sie znamy z kilkania i fotkowania to troche sie przedstawie:
nazywam sie Izka (latwo sie domyslic) mummy to be  - dlatego ze jak zaczelam wchodzic na BB a byl to listopad i jeszcze nie wiedzialam z czym to sie je i ze zagoszcze tu na stale - hihi

mam 26 lat, mezatka jestem od lat 4 (cywilnie) i 2 (koscielnie), troche podrozowalismy z mezem zanim osiedlismy na stale w Polsce, mieszkalismy w Szwajcarii (rok) w Tajlandii (3 miesiace) w Anglii (2 lata), wszedzie dobrze ale w domu najlepiej :D
studiowalam na AE ale po 2 latach rzucilam studia wlasnie dla wyjazdu do Szwajcarii, maz (jeszcze wtedy chlopak) dostal prace na rocznym kontrakcie a bardzo chcialam z nim jechac i postawilam wszystko na jedno, studia poszly w odstawke (nie zaluje) i praca tez (pracowalam 2 lata w Banku Slaskim) (tez nie zaluje), pozniej jakos sie zycie samo toczylo

teraz mamy Lola, jestem wspolwlascicielem sklepow z ciuchami i jest dobrze, powoli zaczynam sie zastanawiac czy nie isc na studia ale jeszcze nie wiem co chcialabym studiowac - hihi

byloby to na tyle moje drogie - POZDRAWIAM

reklama
:) fajnie Izka :) nieraz sobie myślę, że chciałabym mieć tyle odwagi, żeby tak rzucić wszystko, zaryzykować.... Gratuluję odwagi :)

Do góry