reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Paracetamol w ciąży

Patka98

Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny!!!
Mam do was pytanko. Jestem w 26 tygodniu ciąży i strasznie boli mnie cały brzuch. Mój ginekolog powiedział że to rosnąca macica oraz dziecko uciska mi na prawą nerkę.
Ból jest okropny dlatego też muszę brać 3x1 nospe oraz 3x1 paracetamol. Zawsze jak biorę paracetamol to wyrzucam sobie że szkodzę dziecku :(
Czy ktoś miał podobną sytuację gdzie musiał przez dłuższy czas brać paracetamol?
Bol jest naprawdę silny :(
Bardzo proszę o rady ;))

reklama
Bierz ten paracetamoo bez obaw. Nie mozesz sie tak meczyc. Ale moze tez inne sposoby sa...moze jakis osteopata by pomogl, czy polozna, ktora ma doswiadczenie i wie, jak zmienic polozenie dziecka, by nie naciskalo...

reklama
Ja bym skonsultowała z innym lekarzem, może to nie dziecko uciska na nerkę a cos innego się dzieje? To nie jest tak wysoka ciąża, żeby dziecko nie zmieniało pozycji i ciągle powodowało ból.

Do góry