reklama
Warto zobaczyć:
Czytam, bo lubię - Czytam, bo lubię - S01E06 - Onet Vod
Czytam, bo lubię - Czytam, bo lubię - S01E06 - Onet Vod
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
muszę coś z sobą zrobić dziewczyny
przytyłam masakrycznie,
odzyskałam wszystko sprzed Dukana, a nawet dostałam jeszcze coś gratis
czuję się okropnie
jak gruby wstrętny grubas
a tu idzie wiosna..... i trzeba zrzucać płaszcz
poza tym 16 lutego kończę 30 lat i chciałam zrobić jakąś imprezę a z tą wagą tracę ochotę na pokazanie się znajomym
przytyłam masakrycznie,
odzyskałam wszystko sprzed Dukana, a nawet dostałam jeszcze coś gratis
czuję się okropnie
jak gruby wstrętny grubas
a tu idzie wiosna..... i trzeba zrzucać płaszcz
poza tym 16 lutego kończę 30 lat i chciałam zrobić jakąś imprezę a z tą wagą tracę ochotę na pokazanie się znajomym
Ostatnia edycja:
kwiatuszku - jedna z moich znajomych, też 30-latka wczoraj się zaczęła odchudzać publicznie, do maja chce schudnąć 10kg i dokładnie opisuje jak to robi, warto zajrzeć na jej stronę, tam jest zakładka o odchudzaniu: Karolina Kozielska – blog POLECAM!
filonka
Fanka BB :)
Kwiatuszku- pociesze Cie, ja mam to samo po dukanie przytyłam swoje i jeszcze troche, na dodatek mam wszedzie galarete ze sie sama siebie wstydze nie mowa już przed K. Po ciązy to ja lasa byłam, teraz szkoda gadac ,esli w jeansach by dopiąc 6 cm brakuje. i łaże w leginsach i tunikach na okrągło.;-) wiec mam juz dośc odchudzania jakiegokolwiek, poprostu sie nie opycham, choc nie zawsze.
Bo to człowiek tylko w etapie odchuzania jest konsekwentny, a jak schudnie to już inna bajka.
Bo to człowiek tylko w etapie odchuzania jest konsekwentny, a jak schudnie to już inna bajka.
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
kwiatuszku - jedna z moich znajomych, też 30-latka wczoraj się zaczęła odchudzać publicznie, do maja chce schudnąć 10kg i dokładnie opisuje jak to robi, warto zajrzeć na jej stronę, tam jest zakładka o odchudzaniu: Karolina Kozielska – blog POLECAM!
A ja sie boje wszelkich koktajli. Jeszcze nie spotkalam nikogo, kto po nich nie mialby efektu jojo. Kiedys w UK pracowalam z kobieta, ktora chudla na koktajlach (chyba cambridge). Szybko zrzucila 30kg. A ze babka byla zawsze przy kosci, to mimo ze zyskala rozmiar 38 a moze nawet 36, to jej skora okropnie zwisala. No i ostatnio widzialam jej zdjecie. Koszmar. Wrocila do poprzedniej wagi w jakis rok po skonczeniu diety.
Zielona - te koktajle z Oriflame są bezpieczne i one nie są odchudzające, a zapewniające wszystkie składniki. Można je podczas diety stosować dwa razy dziennie, bo są jak pełnowartościowy posiłek. Miałam je ostatnio u mojej gin. na wizycie i ja nawet teraz w ciąży jeden dziennie piję - czekoladowy z mlekiem i bananem ale jem przy tym normlanie, żebyście sobie nie pomyślały, że się wciąży chcę odchudzać;-) Jakbyś chciała je jako odchudzające traktować to rezygnujesz wówczas z dwóch posiłków i dodatkowo ćwiczyć musisz. Moja koleżanka (była na filmie) schudła na nich 11kg w 7miesięcy, w saunie ją widziałam nago i skórę ma super, a babeczka po 40-stce, ale ona piła na drugie śniadanie i na kolację koktajle i ciągle w biegu, więc ruchu miała sporo.
reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
ja potrzebuje wlasnie kogos do towarzystwa
zdrowa rywalizacji zawsze mobilizowala mnie w odchudzaniu
zdrowa rywalizacji zawsze mobilizowala mnie w odchudzaniu
Podziel się: