reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Panie na Dukanie - czyli zaczynamy odchudzanie :D

Elvie orbitrek posiadam, miewam zrywy, w ubiegłym tygodniu codziennie ćwiczyłam, ale efekty znikome, bo spalone kalorie szybko uzupełniam. Od dziś koniec podjadania, więcej wody i chociaż odrobina brzuszków wieczorem

reklama
muszę coś z sobą zrobić dziewczyny
przytyłam masakrycznie,
odzyskałam wszystko sprzed Dukana, a nawet dostałam jeszcze coś gratis
czuję się okropnie
jak gruby wstrętny grubas
a tu idzie wiosna..... i trzeba zrzucać płaszcz
poza tym 16 lutego kończę 30 lat i chciałam zrobić jakąś imprezę a z tą wagą tracę ochotę na pokazanie się znajomym

Ostatnia edycja:
Kwiatuszku- pociesze Cie, ja mam to samo po dukanie przytyłam swoje i jeszcze troche, na dodatek mam wszedzie galarete ze sie sama siebie wstydze nie mowa już przed K. Po ciązy to ja lasa byłam, teraz szkoda gadac ,esli w jeansach by dopiąc 6 cm brakuje. i łaże w leginsach i tunikach na okrągło.;-) wiec mam juz dośc odchudzania jakiegokolwiek, poprostu sie nie opycham, choc nie zawsze.:-D

Bo to człowiek tylko w etapie odchuzania jest konsekwentny, a jak schudnie to już inna bajka.

kwiatuszku - jedna z moich znajomych, też 30-latka wczoraj się zaczęła odchudzać publicznie, do maja chce schudnąć 10kg i dokładnie opisuje jak to robi, warto zajrzeć na jej stronę, tam jest zakładka o odchudzaniu: Karolina Kozielska – blog POLECAM!

A ja sie boje wszelkich koktajli. Jeszcze nie spotkalam nikogo, kto po nich nie mialby efektu jojo. Kiedys w UK pracowalam z kobieta, ktora chudla na koktajlach (chyba cambridge). Szybko zrzucila 30kg. A ze babka byla zawsze przy kosci, to mimo ze zyskala rozmiar 38 a moze nawet 36, to jej skora okropnie zwisala. No i ostatnio widzialam jej zdjecie. Koszmar. Wrocila do poprzedniej wagi w jakis rok po skonczeniu diety.

Zielona - te koktajle z Oriflame są bezpieczne i one nie są odchudzające, a zapewniające wszystkie składniki. Można je podczas diety stosować dwa razy dziennie, bo są jak pełnowartościowy posiłek. Miałam je ostatnio u mojej gin. na wizycie i ja nawet teraz w ciąży jeden dziennie piję - czekoladowy z mlekiem i bananem:tak: ale jem przy tym normlanie, żebyście sobie nie pomyślały, że się wciąży chcę odchudzać;-) Jakbyś chciała je jako odchudzające traktować to rezygnujesz wówczas z dwóch posiłków i dodatkowo ćwiczyć musisz. Moja koleżanka (była na filmie) schudła na nich 11kg w 7miesięcy, w saunie ją widziałam nago i skórę ma super, a babeczka po 40-stce, ale ona piła na drugie śniadanie i na kolację koktajle i ciągle w biegu, więc ruchu miała sporo.

reklama
Do góry