aniezowa, poki Cię nie widziałam, to nawet Ci wierzylam,że masz takiego zdolnego męza i super fotki Ci strzela heheheh, ale teraz...proszę nie ściemniaj, widziałam na zywo, baaaaaaaaaaa mam tą przewagę ,że widzialm Cię nawet w pidżamie heheheh, wiec zdecydowanie nie mam pojęcia o jakim brzuchu Ty mówisz:-). Także...kochana.....nie opowiadaj Nam bajek heheheh
reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Klamczucha aniezowa zostala zdemaskowana.
Ja wczoraj natknelam sie na zdjecie, ktore stary mi z nienacka strzelil w styczniu, z moimi 80 kg bleeee
Ja wczoraj natknelam sie na zdjecie, ktore stary mi z nienacka strzelil w styczniu, z moimi 80 kg bleeee
zielona maupa
Elvie, ja tam moge Ci pokazac, ale nie odpowiadam, za reakcje zoladkowa hehehehe
aniez
Fanka BB :)
Hahahahahaha... no Wronka... pobilas wszytskich Pidzama party powtorzymy, to Ci wtedy wytlumacze, o co chodzi z brzuchem.
Jestescie wszytskie bardzo mile, dziekuje, ale ja mam lustro :-( wgrzeje sobie ten kolagen
Zielona no mnie jak wazylam lekka reka 30 pare kilo + to i tak nie przebijesz... mozesz to foto prezentowac
Jestescie wszytskie bardzo mile, dziekuje, ale ja mam lustro :-( wgrzeje sobie ten kolagen
Zielona no mnie jak wazylam lekka reka 30 pare kilo + to i tak nie przebijesz... mozesz to foto prezentowac
zielona maupa
Aniez, hehe kiedys wazylam - jesus maria, az sie boje tej liczby - 96kg tadam! Fakt, po leczeniu sterydami. Zdjec z tego okresu nie mam, wspomnienia sa wystarczajaca trauma.
zielona maupa
Wronka, albo inne znawczynie Dukana, jak to jest. Jesli wraca sie na Dukana, to w trzeciej fazie utrwala sie to, co zgubilo sie po powrocie, czy to co zgubilo sie bedac pierwszy raz na diecie plus to, co powrocie? Wlazlam na wage i sie przestraszylam. No i zastanawiam sie, czy nie wrocic, a moze wyeliminuje ten cholerny meksykanski chleb po prostu.
reklama
zielona maupa
No trojeczke musze zwalic. Znaczy nie musze, ale chce. Po starego imprezie napecznialam hehehe. Jedyny plus, to fakt, ze cycki mi podrosly hihihihi.
Podziel się: