reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Panie na Dukanie - czyli zaczynamy odchudzanie :D

Mamusia mi tez brakuje wytrwalosci zwykle, ale teraz juz musze. Przed ciaza mialam spora nadwage, a teraz jeszcze 5kg na plusie jestem.

Dzisiaj pierwszy dzien diety, a ja tak sie objadlam ze na kolacje nie mam ochoty. Jednak musze cos zjesc, bo jedna z zasad mowi, zeby nie opuszczac zadnego posilku.

reklama
Beti, ja myslalam, ze Ty tez szczypior jestes... Tez, w sensie jak Filonka :-)

:-D:-D:-D:-D prędzej ziemniak czy pomidor:-D:-D:-D:-D:-D no,ale ja suwaczka z wagą nie wstawię:no:, bo załamuje mnie ta moja waga:zawstydzona/y:

poza tym mam @ i czuję się strasznie, a ostatnio nawet miałam nerwowe dni... długo nie stosowałam dukana, ale chyba po prostu nie jest dla mnie, albo nieodpowiednio sie do niej przygotowałam merytorycznie i psychicznie... rezygnuje jednak z pieczywa, czarnej herbaty i smażonego.... dużo wody i ruchu i zobaczymy...

dziewczyny, wytrwałości:-) dacie radę:tak:

dzisiaj w miedzy kuchnia a salonem (tvn o 14,55) maja mowic o tej Waszej diecie dukana. chetnie sie dowiem o co tam chodzi bo moze tez przejde jak skoncze karmic...

"Miedzy kuchnia a salonem", dzis o 14.55 na TVN znow o diecie Dukana.

katik...to jest kontynuacja tego poprzedniego, bo ludzie "dukający" sie oburzyli po tym co mowiła Pani dietetyczka..heheheh. Ma tam byc miedzy innymi jedna forumowiczka z diety.pl, bo napisala do TVN, po ostatnim programie i zaprosili ją do ponownego:-). Ciekawe co tam dzisiaj powiedza:-)

katik...to jest kontynuacja tego poprzedniego, bo ludzie "dukający" sie oburzyli po tym co mowiła Pani dietetyczka..heheheh. Ma tam byc miedzy innymi jedna forumowiczka z diety.pl, bo napisala do TVN, po ostatnim programie i zaprosili ją do ponownego:-). Ciekawe co tam dzisiaj powiedza:-)
I bardzo dobrze, ze to zrobili, bo takich bredni jak ostatnio laska nagadala to malo!
Moi staruszkowie to o malo ze skory nie wyszli, a potem mi zabronili Dukana ciagnac.

No i dzis sprostowali troche, cale szczescie.
Najlepszy tylko byl tekst:
zadzwonilismy do wielu dietetykow, i wszyscy twierdza, ze dieta Dukana jest niedobra.
Hehehehe
No tak, to juz ostatnio powiedzialysmy: a co oni miely by robic, gdyby kazdy odchudzajacy sie przeszedl na dukana...

No i gosc, ktory schudl 85 kilo to dla mnie mocarz....

he he, widze ze w UK tez DDTVN kroluje:)
:-D

reklama
a ja programu nie widzialam, bo wybralam spacerek z Kostula. Mala natychmiast zasnela na dworze i teraz dosypia juz w domu.
jestem w kulinarnym raju. dzis na obiad byla ogorkowa, mniam! mimo, ze przez podrozowe lakomstwo przytylo mi sie troche, to juz zlecialo i nawet z hakiem. :-)

Do góry