reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Panie na Dukanie - czyli zaczynamy odchudzanie :D

kurcze
nie ma tego na necie
piszcie dziewczyny co mówili bom umeiramz ciekawosci
znalazlam za to takie cos co bylo w ddtvn
[video]http://dziendobrytvn.plejada.pl/24,37283,news,1,1,negatywne_skutki_diety_bialkowej ,aktualnosci_detal.html[/video]

reklama
Dziewczyny jestem pod wrażeniem Waszych suwaczków. Widać duże efekty w utracie kg i to w miesiąc :-) Oby tak dalej.
U mnie 2 kg mniej, ale nie jem słodyczy, ćwiczę 6weidera i 3 cm mniej. Jestem zadowolona, że w końcu zwiałem się za siebie. Ale i tak czekam na kwiecień, gdy rozpocznę dukana.

witam nowe panie na diecie. 3mam kciuki. by dotrwac do konca ... bo warto.

ja wczoraj sie zlamalam ze cos nie tak bo waga raz w gore raz w dol i tak przez tydz odkad jestem na II fazie. na pierwszej szlo szybko w dól. ale ze teraz mialam @ to te wahania winiłam przez nią. dzis stalam na wage a tam równe 53. czuje sie co raz bardziej sexi. mniejszy brzuszek , stopy tez mi wyszczuplały, mniejsze uda, jeszcze troszke i bede laska :)))))))))))))))) jesli stwierdze ze 52 to jeszcze nie jest to co widac po figurze to postosuje diete dłuzej.
a wiec wytrwalosci laski.
a co do jeedzenia ja coiagle czuje sie pelna choc jem normalnie.

Filonka - gratuluje suwaczka! Obyś się jednak za daleko nie zapędziła, bo nam znikniesz kobieto!!
dziekowac....nie martw sie , przystopuje kiedy trzeba,,, zreszto w @ I tak skusiłam bo strasznie mi sie slodkiego cos chcialo i to nie tam jogurcik z cynamonem i slodzikiemna maxa , nie wystarczylo i pokusilam sie na batonika mussli fit nie wiem co w nim bylo bo zamle literki by doczytac :)?)) ale sprawil mi wieeelka radosc. .

na koniec wrzuce fotke z przed diety i po zrzuceniu to dla tych by podniesc motywacje.

reklama
Ooooo ja taką fotkę chętnie zobaczę!! Nawet sobie na lodówkę przyczepię:-D

Mnie się odchudzić chyba jednak nie da, orbitrek w Rio został to odpuściłam a w drodze powrotnej McDonald's:zawstydzona/y:

Do góry