reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Panie na Dukanie - czyli zaczynamy odchudzanie :D

reklama
Moj chlop to szuja ;-)

Wczoraj wczesnym rankiem wyjechal na zawody, a wieczor wczesniej zachcialo mu sie slodkich bulek, wiec pobiegl do piekarni. Mowie mu: kup tyle ile zjesz, bo bedzie lezec i sie zmarnuje...
Dzis rano zagladam do szafki w poszukiwaniu otrebow. Patrze, a tam ze trzy slodkie buleczki, nawiasem mowiac dziwnym trafem moje ulubione...

Heh, nie zlamala mnie czekolada wedlowska z orzechami, ani halwa, ani nawet ukochane pierniczki wiec i glupie buly mnie nie zlamia :-)

Moj chlop to szuja ;-)

Wczoraj wczesnym rankiem wyjechal na zawody, a wieczor wczesniej zachcialo mu sie slodkich bulek, wiec pobiegl do piekarni. Mowie mu: kup tyle ile zjesz, bo bedzie lezec i sie zmarnuje...
Dzis rano zagladam do szafki w poszukiwaniu otrebow. Patrze, a tam ze trzy slodkie buleczki, nawiasem mowiac dziwnym trafem moje ulubione...

Heh, nie zlamala mnie czekolada wedlowska z orzechami, ani halwa, ani nawet ukochane pierniczki wiec i glupie buly mnie nie zlamia :-)

:D HAHAHA ALE MASZ TEGO FACETA :) KUSI I KUSI :) ale wazne ze sie nie podddajesz :) tak trzymaj...

Ostatnia edycja:
Moj chlop to szuja ;-)

i tak trzymaj!!! :)
ja przetrwalam dzisiaj w szkole z moja łososiowa salatka
na jutro mam rybe po grecku na wynos :)
kto ma przepis na jakis dobry slodycz dukanowski inny niz nutella?

no ale w sumie przy kazdej diecie powinno sie brac mgnez i witaminy... nikt nie mowi o wypijaniu 5 szklanek :) wystarczaa w zupelnosci 2 :) napewno sa mniej szkodliwe niz te herbtki ,,odchudzajace'' czy srodki przeczyszczjace... no albo pij zielona herbate jesli czerwonej nie lubisz...

nie pije jednej ani drugiej .
Pije kawe

reklama
U mnie 15 min temu skonczyl sie piec sernik dukanowski.
Kladlam Polke gdy sie piekl, i tak skubany pachnial, zemyslalam, ze mloda odplynie z nurtem mojej cieknacej slinki.

Jak tylko ostygnie bede jadla, i smole to,ze jest po 21 :-D

Do góry