reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pampersy kontra tetra

Jakie pieluszki preferujecie?

• Wszystkich głosujących
    25
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
no i przechwalilam - dzis znowu extra kapiel w dzien z pieluszka Pampers na tylku :) doszlam juz do n9iezlej wprawy ;D

Karolisi prawie zawsze coś wyjdzie bokami ;D, na szczęscie robi dość rzadko kupki, z reguły co 2 dzień ;)

Natka, jak ma kupkowy dzień to niemal rytualnie robi kupkę leżąc na leżaczku, wielbia tą pozycję ;D I tutaj sprawdzają sie niemal 100% huggiesy, niemal, bo ostatnio troszkę wyszło na ubranka. Co nie znaczy, że nie objedzie się bez kąpieli :) Pupka jest taj usmarowana, że tymi chusteczkami to chyba do wieczora bym ją wycierała. Ale co najśmieszniejsze, ja sobie zapisuję, kiedy ona te kupki robi, tak dla własnej widomości, czy regularnie i w ogóle. Zapisuję sobie też godzinkę. Ostatnio robi co 4 dni przez 2 dni pod rząd, pierwszegodnia o 16, a nastepnego o 7 rano, z regularnością zadziwiającą :D NIESAMOWITE :D

U nas raczej huggies, ale kupilam po raz pierwszy happy i tez super a tansze to pewnie sie przerzuce. Julek ma ciagle luzne kupki i zdarza sie co nieco wyplynac. A jak u was z konsystencja?

Magdalena25 moja Dominisia też ma lużne kupki.Ale nia mam żadnego z tym wniosku roblemu ze coś wyląduje tam gdzie nie powinno.
Margarett to śmieszne że Natalka robi z taką dokładnością godzinowa kupki.

U nas wczoraj znowu wszystko wypłynęło z Pampersa, dobrze że miałam męża do pomocy (tak nawiasem był w szoku :laugh:). Dzisiaj zużyliśmy ostatniego Pampersa ! Hurrrrraaaa! Teraz kupujemy Huggies'y i Happy i nie musimy się co chwilę przebierać :)

Dzis kupilismy te pieluszki z lidla, na razie sa ok, zobaczymy jutro rano, jak będzie wyglądała sytuacja, no i przede wszytskim poczekamy na kupke ;D Ale one wceale nie sa tańsze, wyszło mi, że nawet droższe od huggiesów, które ostatnio kupiłam na promocji w kauflandzie:( cos mi tu nie gra...;) Ale przynajmniej rzep nie obciera :)

No ja dziś w nocy miałam mycie Oliwki bo kupa była prawie na karku... dzis kupiłam paczkę Huggisów!

reklama
To muszę przyznac, ze nasz Mateuszek ma chyba albo bardzo zgrabną pupę albo robi takie super kupki. W każdym razie jak zakaładam pieluchy 4-9 kg to nic nie wypływa, nawet siczki się trzymają w pieluszce, bo w pampersach róznie to bywało. A używamy pieluszek ROSSMAN-a (opakowanie fioletowe). A tak szczerze powiedziawszy, jeżeli chodzi o ceny, to są wszystkie bardzo zbliżone. Też już patrzyłam na różne firmy i w róznych sklepach.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry