- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Magdaleona - nieźle ;D ja dziś Karolkę też musiałam przebierać bo kupka nieźle wyszła z pampersa (ale mamy taniochy z Tesco) i musiałam przebierać jej prześcieradełko w łóżeczku bo też było ufajdane, jak na razie to w nocy kupki nie było ani razu.
No więc kupilismy te pieluchy a lidla, ale nie jestam zachwycona, są takie sobie, i mimo, że nie wypływa z nich na razie za dużo, choć kupka troszkę ostatnio wciekła, to przynajmniej rzepy nie obcierają udek. Ale sa jakieś takie sztywne, więc więcej ich nie kupimy. Teraz kolej na rossmanna Oj coś czuję, że do huggiesów wrócimy :laugh: Pożyjemy zobaczymy...
Rybcia_21
Fanka BB :)
Przykro mi Margarett że tobie te pieluszki nie podpasowały.Ja dzis znowu zakupiłam te pieluszki bo jestem zadowolona z nich.
A nasze pieluszki z lidla dziś niestety oblały ostatnią próbę. Na kupke mówimy bomba, ale dzis to była BOMBA WSZECHCZASÓW!!! Podejrzewam, że żadne dostępne na rynku pieluszki nie przeżyłyby tego Zrobiłam zdjęcie (żeby pokazać tatusiowi, kóry był w pracy, ale mu się upiekło ;D ), ale postanowiłam Wam dziewczyny tego oszczędzić :laugh:, kupka była na brzuszku, aż do cycuszków, na pleckach prawie do szyjkii, a nawet w pępuszku....
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
margarett to nieźle ja jeszcze nie miałam takiej katastrofy z kupką.No chyba że były pieluszki Pampers to wtedy nawet i na szyjce była kupka.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: