reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pampersy kontra tetra

Jakie pieluszki preferujecie?

• Wszystkich głosujących
    25
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Słyszałam o tych z lidla, ale problem z tym, że lidla mam bardzo daleko, a bez autka, to kiszka trochę, to samo z biedronka, ale jak będe kiedyś w okolicy to może uda mi się je kupić. a uzywałaś może tych z rossmanna? Słyszłam, że tez dobre, ale jaks sie nie mogę zdecydować, bo cena taka jak pampersów :o

reklama
My uzywamy huggies super flex i jak narazie wygrywaja zdecydowanie z pamperasami. W pampersach Kuba caly czas sie obsikiwal, czasami musialam go nawet po trzy razy dziennie przebierac-w huggieskach jest spoko pupcia nie odpazona, kupka i siusiu na miejscu no i te rysunku kubusia puchatka mnie powalaja ;)

Też używamy Huggies'ów i są o niebo lepsze od Pampersów rozmiar 3, po zdjęciu których, Kuba ma całą pupcię wilgotną, pomimo, że pampers nie jest jeszcze mocno przesikany. Poza tym kilka razy po zrobieniu kupki była ona na plecach, zamiast w pampersie. Czekam teraz, aż się skończą - a mam jeszcze pół paczki i nigdy więcej tego badziewia nie kupię :mad: Kiedyś Pampersy były lepsze, bo dla Karolonki tylko je kupowaliśmy.

Margarett Tych z rossmana jeszcze nie kupowałam i nie próbowałam.Jakoś nie moge sie zdecydować na nie.Wole te co teraz używam jestem do nich o niebo lepiej przekonana .niż nap do Pampers czy haggies

O Pampersach mam to samo zdanie! Przereklamowany badziew! My używamy teraz Belli Happy 5-9kg. Sprawdzają się. Pupa nie była ani razu czerwona ani odparzona. Wszystko się trzyma a w środku. Zostaniemy przy nich, bo cena też nienajgorsza. Opakowanie starcza mi na tydzień a nie oszczędzam i czasem Olo nawet co godzine jest przewijany.

a nam nic nie przecieka ani w Pampersach ani w Huggisach innych nie probowalysmy, bo po co jak te sie dobrze sprawuja :)

Wahalam sie czy wklejac zdjecie dlaczego definitywnie pozegnalam sie z firma Pampers, jednak sie przelamalam, mamy o mocnych nerwach zapraszam do galerii. ;D...nie mialam jednak odwagi wkleic zdjec ze zblizeniami tego "cuda" ;)

Anek@ uwież mi to jeszcze nic... bo znajduje się tylko na nogach. Niestety Oliwka zaczęła zginać nóżki i z łatwością sięga rączkami... do zawartości pieluszki.

Magdaleona ..to juz dla mnie hardcore ;) to ja wole wersje tylko na nozkach ;D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry