Słyszałam o tych z lidla, ale problem z tym, że lidla mam bardzo daleko, a bez autka, to kiszka trochę, to samo z biedronka, ale jak będe kiedyś w okolicy to może uda mi się je kupić. a uzywałaś może tych z rossmanna? Słyszłam, że tez dobre, ale jaks sie nie mogę zdecydować, bo cena taka jak pampersów
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Anek@
Fanka BB :)
My uzywamy huggies super flex i jak narazie wygrywaja zdecydowanie z pamperasami. W pampersach Kuba caly czas sie obsikiwal, czasami musialam go nawet po trzy razy dziennie przebierac-w huggieskach jest spoko pupcia nie odpazona, kupka i siusiu na miejscu no i te rysunku kubusia puchatka mnie powalaja
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Też używamy Huggies'ów i są o niebo lepsze od Pampersów rozmiar 3, po zdjęciu których, Kuba ma całą pupcię wilgotną, pomimo, że pampers nie jest jeszcze mocno przesikany. Poza tym kilka razy po zrobieniu kupki była ona na plecach, zamiast w pampersie. Czekam teraz, aż się skończą - a mam jeszcze pół paczki i nigdy więcej tego badziewia nie kupię Kiedyś Pampersy były lepsze, bo dla Karolonki tylko je kupowaliśmy.
Rybcia_21
Margarett Tych z rossmana jeszcze nie kupowałam i nie próbowałam.Jakoś nie moge sie zdecydować na nie.Wole te co teraz używam jestem do nich o niebo lepiej przekonana .niż nap do Pampers czy haggies
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
O Pampersach mam to samo zdanie! Przereklamowany badziew! My używamy teraz Belli Happy 5-9kg. Sprawdzają się. Pupa nie była ani razu czerwona ani odparzona. Wszystko się trzyma a w środku. Zostaniemy przy nich, bo cena też nienajgorsza. Opakowanie starcza mi na tydzień a nie oszczędzam i czasem Olo nawet co godzine jest przewijany.
Magdaleona
Anek@ uwież mi to jeszcze nic... bo znajduje się tylko na nogach. Niestety Oliwka zaczęła zginać nóżki i z łatwością sięga rączkami... do zawartości pieluszki.
reklama
Rybcia_21
Anek@ mi sie też tak zdarzało że kupcia lądowała na całej Dominisi.Raz jej wyskoczyła kupcia po samą szyjke w Pampers"ach
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: