Jezukolczasty... Palisz od dziecka... Mysle ze sprawa jest dosc prosta - palenie jest "w glowie" i jesli swiadomie lub podswiadomie wbijesz sobie w mozg ze nie mozesz tego rzucic, to nie rzucisz. Mysle ze podstawa to motywacja. Sprobuj uzmyslowic sobie, ze trujesz swoje dziecko, ze bardzo mu szkodzisz kazdym papierosem jakiego wypalasz, wyobraz sobie ze Twoje dziecko dusi sie dymem ktory wdychasz... W tej chwili jak nigdy dotad masz motywacje zeby rzucic papierosy. Jak slusznie zauwazylas WYDAJE CI SIE ze chce Ci sie palic bardziej niz zwykle - przemysl swoj stosunek do dziecka ktore nosisz... Mysle, ze plastry nikotynowe nie chronia dziecka bo nikotyna przedostaje sie do Twojego organizmu, tyle ze nie zaciagasz pluc smola. Na temat e-papierosow nie mam zdania.
Palilam 22 lata, rzucilam z dnia na dzien... Wiesz jak? Powiedzialam sobie ze nie bedzie mna to g...no rzadzilo. Uswiadomilam sobie ze MUSZE miec papierosy, jesli ich nie mam czuje silny dyskomfort, ze po prostu nie potrafie bez nich normalnie funkcjonowac - wkurzylo mnie to. One mna rzadzily w jakis sposob, nie kupowalam sobie roznych rzeczy bo... papieroski kosztuja, zaliczalam stresik jesli w paczce zostawaly ostatnie sztuki. Przeciez to paranoja! Wiec rzucilam. Nie bylo latwo, ale po paru tygodniach juz bylo mi obojetne, a satysfakcja rosla z kazdym dniem. Nie pale od 3,5 roku. Moge powiedziec ze jestem czysta. Sprobuj - jestem przekonana ze tez mozesz, tylko MUSISZ UWIERZYC ze potrafisz.
Palilam 22 lata, rzucilam z dnia na dzien... Wiesz jak? Powiedzialam sobie ze nie bedzie mna to g...no rzadzilo. Uswiadomilam sobie ze MUSZE miec papierosy, jesli ich nie mam czuje silny dyskomfort, ze po prostu nie potrafie bez nich normalnie funkcjonowac - wkurzylo mnie to. One mna rzadzily w jakis sposob, nie kupowalam sobie roznych rzeczy bo... papieroski kosztuja, zaliczalam stresik jesli w paczce zostawaly ostatnie sztuki. Przeciez to paranoja! Wiec rzucilam. Nie bylo latwo, ale po paru tygodniach juz bylo mi obojetne, a satysfakcja rosla z kazdym dniem. Nie pale od 3,5 roku. Moge powiedziec ze jestem czysta. Sprobuj - jestem przekonana ze tez mozesz, tylko MUSISZ UWIERZYC ze potrafisz.