reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pakowanie torby - czyli co zabrać ze sobą do szpitala na poród

Jak u ewy, to u mnie będzie tak samo:-)

kakakarolina, chyba macie leniwe pielęgniarki tam na Śląsku, albo patrząc inaczej zaradne umieją zarządzać:-)
Dla mnie to nie logiczne żeby samemu sobie mierzyć, to tak jak samemu się badać. Często kobitka jedna z drugą pewnie skłamie, coby wcześniej doświadczyć wypisu, to powinno być robione tylko przez personel i przez nich weryfikowane.

reklama
asia, ano tak jest :-). Ja to za pierwszym razem się nawet wystraszyłam, a że jestem typem niedotykalskim mam taki odruch uniku jak ktoś się do mnie znienacka zbliża :-). Leży sobie człowiek nad ranem (dla mnie to środek nocy był) w łóżku a tu ktoś z pistoletem do czoła się ciśnie :-D.
kakakarolina, no jazda z tym termometrem :-). Ale to chyba śląski NFZ taki ubogi. Jak jeszcze mieszkałam w domu i kilka razy byłam w szpitalu w Mysłowicach to też zawsze swój termometr musiałam mieć. Rano pielęgniarka przeleciała się po oddziale i kazała termometry pod pachę wsadzać, potem drugi raz przelatywała i spisywała temperatury. Mógł śląski oddział NFZ kupić w Lidlu termometry elektroniczne jak były :-D.

ja zrobilam mega liste, jak pamietacie, i juz niby spakowana jestem, ale cos tam jeszcze mialam dopakowac, i zapomnialam co :cool2:
chyba sobie odszukam wlasnego posta, hehe

reklama
Do góry