Dziewczyny załozyłam ten wątek,zeby sie dowiedziec jakie teraz paczki daja w szpitalu przy wypisie dla dziecka i co w nich jest . Mysle,ze kazda ciężarówka chciałaby wiedziec :-) dlatego ten post kieruja do dziewczyn,które juz urodziły, napiszcie prosze co tam dostałyscie równiez z poza granic polski
reklama
beata26
szczęśliwa mamusia :)
ja dostałam za wypełenieni ankiet pudełko niebieskie i różowe, w nich masa ulotek, gazet o niemowlakach, próbki np sudocremu, różnych kosmetyków dla dzieci i mamy. Ogolnie bardzo fajna rzecz, zwłaszcza dla mamy która rodzi pierwszy raz. Poza tym po wypełnieniu tych ankiet, dostaje się do domu ok 3 mca i pożniej jakos co miesiąc paczki np ja dostałam z nestle, bebilonu, bobovity i hippa. W każdej próbki jedzonka, zupka jakaś lub deserek, łyżeczka, ulotki. W paczce Hipp były dodatkowo kupony uprawniające do zniżek w rossmannie na różne produkty. Z gerbera można było wziąć udział w konkursie, zbierać etykiety i dostałam telefon chicco. Jak dotąd do domu dostałam 4 razy paczki, z czego 2 razy w 2 kartonikach.
aneta456
kocham i jestem kochana
Ja w swoim szpitalu oprócz niebieskiego i różowego pudełka dostałam dla męża maszynkę do golenia ręcznik z kapturkiem dla dziecka,sukienkę,2 pary skarpetek,grzechotkę i bodziaki,próbkę kremu MALTAN do brodawek,do tego masę czasopism no i ankiety które uprawniają do otrzymywania próbek jedzenia dla dzieci.
Ostatnia edycja:
NeSSi
Moderatorka
ja dostałam za wypełenieni ankiet pudełko niebieskie i różowe, w nich masa ulotek, gazet o niemowlakach, próbki np sudocremu, różnych kosmetyków dla dzieci i mamy. Ogolnie bardzo fajna rzecz, zwłaszcza dla mamy która rodzi pierwszy raz. Poza tym po wypełnieniu tych ankiet, dostaje się do domu ok 3 mca i pożniej jakos co miesiąc paczki np ja dostałam z nestle, bebilonu, bobovity i hippa. W każdej próbki jedzonka, zupka jakaś lub deserek, łyżeczka, ulotki. W paczce Hipp były dodatkowo kupony uprawniające do zniżek w rossmannie na różne produkty. Z gerbera można było wziąć udział w konkursie, zbierać etykiety i dostałam telefon chicco. Jak dotąd do domu dostałam 4 razy paczki, z czego 2 razy w 2 kartonikach.
U mnie to samo,
reklama
Podziel się: