reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paczki ze szpitala

reklama
Moja szwagierka rodziła 2 miesiące temu i dostała dwa pudełka, niebieskie i jeszcze jakieś, w środku było kilka gazetek, masa ulotek, próbka sudocremu, pampersy chyba z 3, mała paczka chusteczek do pupy, 0,5 l wody mineralnej żywca i próbki jakiś mazideł dla dziecka. Wypełniała te wszystkie ankiety i inne papierki ale do tej pory nic nie dostała jeszcze.

Moja szwagierka rodziła 2 miesiące temu i dostała dwa pudełka, niebieskie i jeszcze jakieś, w środku było kilka gazetek, masa ulotek, próbka sudocremu, pampersy chyba z 3, mała paczka chusteczek do pupy, 0,5 l wody mineralnej żywca i próbki jakiś mazideł dla dziecka. Wypełniała te wszystkie ankiety i inne papierki ale do tej pory nic nie dostała jeszcze.

Cześć ja rodziłam 4 lata temu i też dostałam takie paczki , też wypełniłam te ulotki , niedawno dzwonili do mnie i zaproponowali mi jakieś zestawy książek dla dziecka , jakieś kremy , bajki no ale za pieniądze ok. 150 zł. (oczywiście bardzo mnie namawiali jaki to tani zestaw )zdziwiłam się skąt mają mój numer telefonu, i zapytałam, przypomnieli mi że jak rodziłam to dostałam paczkę w szpitalu i wypełniłam ankietę. Jak dla mnie to tylko do pieniędzy żeby naciągnąć na pieniądze.... tak naprawdę nie liczcie że dostaniecie:-( coś za darmo po wypełnieniu ankiety.
pozdrawiam

dziewczyny :-)
paczki dostaje się w szpitalu i jak się wypełni ankiety to jak dzidzia ma ok. 4 miesięcy przychodzą pierwsze paczki, potem ok. 6 miesiąca....
tak jak etapy w zywieniu dzieci ;-)

ja wypełniałam i dostałam tylko w szpitalu niebieskie i rózowe pudełko. No przepraszam dostawałam gazetke maluszka i jak mały miał 8 miesiecy to sobie nestle o mnie przypomniało i dostałam jedna skromna paczuszka:sorry:

ja dostawałam do 6 miesiąca życia młodej ale po przeprowadzce, mimo ze zaktualizowałam adres, nie dostałam już nic ale koleżanka nadal dostaje paczuszki...

ja wypełniałam i dostałam tylko w szpitalu niebieskie i rózowe pudełko. No przepraszam dostawałam gazetke maluszka i jak mały miał 8 miesiecy to sobie nestle o mnie przypomniało i dostałam jedna skromna paczuszka:sorry:

Ja też dostałam takie dwa pudełka :-)

Pełno w nich ulotek i trochę próbek ;-)

reklama
Do góry