reklama
Moja szwagierka rodziła 2 miesiące temu i dostała dwa pudełka, niebieskie i jeszcze jakieś, w środku było kilka gazetek, masa ulotek, próbka sudocremu, pampersy chyba z 3, mała paczka chusteczek do pupy, 0,5 l wody mineralnej żywca i próbki jakiś mazideł dla dziecka. Wypełniała te wszystkie ankiety i inne papierki ale do tej pory nic nie dostała jeszcze.
Halina0406
Fanka BB :)
Moja szwagierka rodziła 2 miesiące temu i dostała dwa pudełka, niebieskie i jeszcze jakieś, w środku było kilka gazetek, masa ulotek, próbka sudocremu, pampersy chyba z 3, mała paczka chusteczek do pupy, 0,5 l wody mineralnej żywca i próbki jakiś mazideł dla dziecka. Wypełniała te wszystkie ankiety i inne papierki ale do tej pory nic nie dostała jeszcze.
Cześć ja rodziłam 4 lata temu i też dostałam takie paczki , też wypełniłam te ulotki , niedawno dzwonili do mnie i zaproponowali mi jakieś zestawy książek dla dziecka , jakieś kremy , bajki no ale za pieniądze ok. 150 zł. (oczywiście bardzo mnie namawiali jaki to tani zestaw )zdziwiłam się skąt mają mój numer telefonu, i zapytałam, przypomnieli mi że jak rodziłam to dostałam paczkę w szpitalu i wypełniłam ankietę. Jak dla mnie to tylko do pieniędzy żeby naciągnąć na pieniądze.... tak naprawdę nie liczcie że dostaniecie:-( coś za darmo po wypełnieniu ankiety.
pozdrawiam
Gorzata2009
Zaciekawiona BB
Witam
Ja urodziłam 3 tyg temu ale nic nie dostałam
Ja urodziłam 3 tyg temu ale nic nie dostałam
monik75
Mama Mai i Oskarka
A ja nie dostałam żadnych próbek Raz tylko przyszła próbka z Bebilonu i to wszystko. Może tym razem coś dostanę?
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
ja wypełniałam i dostałam tylko w szpitalu niebieskie i rózowe pudełko. No przepraszam dostawałam gazetke maluszka i jak mały miał 8 miesiecy to sobie nestle o mnie przypomniało i dostałam jedna skromna paczuszka
Ja też dostałam takie dwa pudełka :-)
Pełno w nich ulotek i trochę próbek ;-)
reklama
annika1801
zainteresowana
Hej
Ja urodziłam 12.07 i też żadnej paczki nie dostałam
jestem zawiedziona
Dajcie jakieś namiary na takie próbki,większość producentów nie wysyła.
Ja urodziłam 12.07 i też żadnej paczki nie dostałam
jestem zawiedziona
Dajcie jakieś namiary na takie próbki,większość producentów nie wysyła.
Podziel się: