Ja również dostałam dwa pudełka różowe i niebieskie, przyznam szczerze że jest sporo śmieci to znaczy ulotek ale także przydatne próbki kosmetyków, pampersów, chusteczek mokrych, wody niegazowanej, gazet itp.. przyznam szczerze że te paczki powinno się dostać jeszcze w szpitalu bo przynajmniej można poczytać bo po wyjściu do domu za bardzo nie ma czasu. Ja jakimś cudem dostałam z 2 różnych szpitali takie pudełeczka, bo po 2 tyg wylądowałam z malutką w innym mieście w szpitalu i trochę się różniły zawartością.
reklama
NeSSi
Moderatorka
Ja również dostałam dwa pudełka różowe i niebieskie, przyznam szczerze że jest sporo śmieci to znaczy ulotek ale także przydatne próbki kosmetyków, pampersów, chusteczek mokrych, wody niegazowanej, gazet itp.. przyznam szczerze że te paczki powinno się dostać jeszcze w szpitalu bo przynajmniej można poczytać bo po wyjściu do domu za bardzo nie ma czasu. Ja jakimś cudem dostałam z 2 różnych szpitali takie pudełeczka, bo po 2 tyg wylądowałam z malutką w innym mieście w szpitalu i trochę się różniły zawartością.
Ja paczki dostałam na następnego dnia jak urodziłam więc mi posłużyły a ulotki poszły do kosza, nie lubię spamu
W obydwu szpitalach dostałam przed wyjściem ze szpitala...
Baśta
Odp: Paczki ze szpitala
Ja również dostałam dwa pudełka różowe i niebieskie, przyznam szczerze że jest sporo śmieci to znaczy ulotek ale także przydatne próbki kosmetyków, pampersów, chusteczek mokrych, wody niegazowanej, gazet itp.. przyznam szczerze że te paczki powinno się dostać jeszcze w szpitalu bo przynajmniej można poczytać bo po wyjściu do domu za bardzo nie ma czasu.
ja dostałam to samo jak wychodziłam a teraz jak mały niedługo 4 miesiace skonczy to wczoraj poczta przyszła kolejna paczka taka jak ze szpitala dostalismy jakies próbki i ulotki
Ja dostałam mniej wiecej co pisałyście a teraz niech się bujają . Bo potem miałam pełno tel od sprzedawców z firm ubezpieczeniowych itp bo firmy potem danymi handlują . więc w nosie mam jakieś próbki wole miec spokój
cześć dziewczyny.
ja dostałam tylko jedną paczke taką fioletową z napisem dziedziuś,
zdziwiłam sie bo moja koleżanka średnio raz w miesiącu dstaje jakieś bonusy i paczki z firm dla dzieci bo wypełniła ankiete w szpitalu. ja tez ja wypełniałam ale nic takiego nie dostŁAM ANI RAZU. wiecie moze czy gdzieś sie z tym zgłosić, bo całkiem fajne próbki tam są.
ja dostałam tylko jedną paczke taką fioletową z napisem dziedziuś,
zdziwiłam sie bo moja koleżanka średnio raz w miesiącu dstaje jakieś bonusy i paczki z firm dla dzieci bo wypełniła ankiete w szpitalu. ja tez ja wypełniałam ale nic takiego nie dostŁAM ANI RAZU. wiecie moze czy gdzieś sie z tym zgłosić, bo całkiem fajne próbki tam są.
yenefer
Fanka BB :)
Dziewczyny a to jest tak w kazdym szpitalu? Np w Warszawskich?
Ja rodziłam w bielańskim i dostałam tak jak piszą dziewczyny - pudełko różowe i niebieskie - w moim przypadku podwójnie
ja dostałam paczki zaraz jak tylko wypełniłam ankiete - co mi się przydało w szpitalu zostawiłam a resztę dałam męzowi do domu :-)
potem jak mała miała kończyć 4 miesiące to przyszła pierwsza paczka :-) dostawałam (bo się przeprowadzilam :-() paczki z Bobvity, Hippa i Nestle (Gerbera) po 2 razy a teraz pozmieniałam dane w ichnych bazach i...czekam :-)
w tych kolejnych paczkach są próbki mlek, kaszek, deserków, obiadków, łyzeczki i oczywiście jakieś broszurki :-)
potem jak mała miała kończyć 4 miesiące to przyszła pierwsza paczka :-) dostawałam (bo się przeprowadzilam :-() paczki z Bobvity, Hippa i Nestle (Gerbera) po 2 razy a teraz pozmieniałam dane w ichnych bazach i...czekam :-)
w tych kolejnych paczkach są próbki mlek, kaszek, deserków, obiadków, łyzeczki i oczywiście jakieś broszurki :-)
ewiiiiiiiiii
Zaangażowana w BB
Ja 5 lat temu rodziłam na Mazurach,tez dostałam wielka paczke z różnymi rzeczami...pamietam ,że była tam pampers,probka sudocremu,malutka butelka domestosu,woda mineralna żywiec zdrój,łyżeczka hipp,próbka mleczka i mase ulotek....Póżniej jak wyszłam do domu dostawałam prenumerate "Mam Dziecko" z dodatkami przez cały rok !!!!
Dostawalam tez mase innych rzeczy ,ale nie wiem czy to sprawą ankiety ,czy tego ,że udzielałam się towarzysko na forum "noworodka" a tam był post "darmowe próbki" wypisywałam gdzie sie dało i byłam zawalana różnymi rzeczami....w sumie faja sprawa ..
Dostawalam tez mase innych rzeczy ,ale nie wiem czy to sprawą ankiety ,czy tego ,że udzielałam się towarzysko na forum "noworodka" a tam był post "darmowe próbki" wypisywałam gdzie sie dało i byłam zawalana różnymi rzeczami....w sumie faja sprawa ..
reklama
sawi
szczęśliwa żona i mama
dziewczynki ja również bym chciała otrzymywac próbki podajcie adresy gdzie mozna wypełnić ankiety
Podziel się: