reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Paczki ze szpitala

Ja wychodząc ze szpitala (w marcu) nie otrzymałam ani jednej paczki (warszawski szpital). Podobno własnie się skończyły i miałam się upomnieć, ale jakoś wyleciało mi z głowy i tak wyszło jak wyszło....Po mimo wypełnienia wielu ankiet otrzymałam jedynie paczkę z hippa, a w niej słoiczek, łyżeczka, próbka kremu do pupy, zniżki do rossmana i kupon na drugą taką samą paczkę, no i oczywiście masę ulotek. Również proszę o jakieś namiary skąd można otrzymać jakieś próbki i gadżety dla maluszków:-D

reklama
a czy w przypadku blizniakow tych "paczek" bedzie x2 ?

Gdy rodzilam pierwsze dzieci - 15 i 14 lat temu juz paczuszki rozdaweali , tylko po jednej , niestety nie pamietam co w niej bylo :sorry: , potem przy trzecim dzieciaczku 3 lata temu dostalam to samo co dziewczyny pisaly ( 2 pudelka ) i co kilka miesiecy do domu przychodzily jakies probki .

Bo są głupi i mają wszy ...

Albo Ty byłaś mało przekonująca ;-)
No może, w zasadzie jedynie NUK mi odpowiedział pozytywnie - dostanę płyn do mycia butelek (nowość) - pewnie tylko próbkę, ale zawsze:-)

edit: prawdopodobnie po wypełnionych w szpitalu ankietach dostałam paczkę z bebilonu i hippa, oraz po zarejestrowaniu się na stronie przysłano mi paczkę z bobovity:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam dziewczyny...
Mam do was pytanko...czy wiecie jak zmienić adres do korespondencji od tych pudełek. Wychodząc ze szpitala mieszkałam gdzie indziej, teraz się przeprowadzam i nie chciałabym, żeby próbki przychodziły komuś, kto tego nie wykorzysta. Pozdrawiam i błagam pomóżcie:). Moje gg: 12015827 mail karina_88@o2.pl

Dziewczyny czy znacie adresy, nazwy firm, czy macie jakieś kontakty do tych firm od tych pudełek? Może któraś z was ma takowe pudełko w domu jeszcze.... Zmieniam adres zamieszkania, i chciałabym podać nowy u nich, bo po co ma komuś przychodzić próbka zupki, deserku itp...mi się przyda, a im nie...Błagam laski pomóżcie:))

Powinnas się cieszyć, że nie mają nowego adresu! :p
Wyszłam za mąż niedługo przed narodzeniem mojego synka i nowe nazwisko podałam tylko na ich ankiecie. Nie dostałam absolutnie nic później poza stertą jakichś ofert reklamowych w mojej skrzynce pocztowej :p
Łącznie z Ridgest Digest...

Adres mailowy do firmy rozprowadzającej te pudełka: pelargos@pelargos.com.pl

reklama
To adres do niebieskiego pudełka tylko, chyba. Bo to niebieskie jeszcze mam...ale różowego nie mam. A wiesz, ja nie dostaje, żadnych reklamowych gówien i nie dostałam z żadnym z dzieci, bo tam wyło do zaznaczenia czy chcesz otrzymywać reklamy marketingowe itp....czy się zgadzasz, widocznie zaznaczyłaś tak....Mam już trzecie dziecko....i podajże z pierwszym chyba zaznaczyłam, ale dzwonili tylko do mnie czy nie chcę kupić bielizny:).Ale to było 5 lat temu:)

I wiesz ja dostaje soczki, deserki, zupki, próbki kaszek, mlek, gazetki chyba Dziecko...i jakieś ulotki czy artykuły na temat co i kiedy dawać dzieciom....itp....

Do góry