reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

P O R Ó D - jaki? Nasze obawy, wyobrażenia etc.

Tak przejrzałam wasze suwaczki i cholera juz chyba każda w 9 miesiacu!!! doszło do mnie że juz niedługo zaczniemy sie rozsypywac całą gebą ::)
Dziewczynki i tak sobie myśle że zaczyna mnie to coraz bardziej przerażać, to oczekiwanie na skurcze, zgadywanie czy to aby te napewno i czy wszystko z porodem pójdzie dobrze, czy nie bedzie komplikacji, czy dzidzia wyjdzie zdrowa, zaczynam schizowac powoli :(

Więc kochane sierpnióweczki,
życze wam i sobie aby wszystko poszło gładko i spokojnie, bez komplkacji i zbędnej nerwówki,żeby nasze dzidzie po szybkim porodzie leżały zdrowe i silne przy nas również zdrowych i niewymęczonych porodem a później szczęśliwego powrotu do naszych domków i szczęścia i spokoju w naszych nowych rodzinkach
:)[/
color]
:) :) :) :) :) :) :) :) :)

reklama
Mada, jezeli pozwolisz to ja sie dolaczam do tych zyczen :) bo juz chyba nic innego nie wymysle :)

Ja sie tylko martwie, ze przeocze np. odejscie wod, wypadniecie czopu itd. Moja mama mowi, ze na pewno zauwaze, ze rodze ;) ale ja mam oczywiscie schizy, ze na pewno nie zdaze dojechac do kliniki...

Sandra mam pytanie bo wiem ze byłas na konsultacji z anestezjologiem....czy moze kazał ci robic jakies dodatkowe badania związane z ZZO??

Jaaga,
zadnych dodatkowych badan. Zmierzyl cisnienie krwi, tetno, zobaczyl ostatnie wyniki badania krwi, pytal ile waze mniej wiecej, czy biore jakies leki na stale, czy mam swoje zeby ;) czy sztuczne, czy ciaza przebiegala bez komplikacji, czy przechodzilam juz kiedys jakies operacje i takie pierdoly. O zadnych dodatkowych badaniach nie wspominal.
W piatek ide do gienkologa w tej klinice, wiec sie dowiem jeszcze co i jak, ale mysle, ze gdyby potrzebowal jakichs dodtakowych badan to by mnie na nie skierowal.

Mada...jesli pozwolisz to tak samo jak sandra chce sie przylaczyc do zyczen

ja tak jak wy dziewczyny zaczynam miec schizy..najbardziej sie boje tego ze jak zostane sama to wlasnie wtedy sie zacznie...mam pecha wiec wszystko jest mozliwe

ja mam tylko jedną schizę, która nie daje mi spokoju przed porodem. co ja zrobię z psem, jak zacznę rodzić a Sz będzie gdzieś daleko... przecież jak mnie będą łapały skurcze, to nawet jej nie wyprowadzę na siku przed wyjazdem do szpitala ::)

Leyna, pociesze Cie moze... Nie ma z kim zostawic dzieci, Karolka nie akceptuje nikogo oprocz mnie... Nawet swojego Taty... To dopiero schiza... I powazny problem...

Joaś pisze:
Leyna, pociesze Cie moze... Nie ma z kim zostawic dzieci, Karolka nie akceptuje nikogo oprocz mnie... Nawet swojego Taty... To dopiero schiza... I powazny problem...

oj Joaś :( moja schiza i problem przy Twoim to naprawdę pestka. dziękuję, że mnie sprowadziłaś na ziemię :)

hej dziewczyny! jesetm tu nowa... tak przypadkiem odnalazłam to forum w necie szukająć czegoś tam... to wspanieł miec możliwość dzielenia się wszystkimi radościami i obawami...
12.08 - mój wielki finał- juz się nie moge doczekać mojej córeczki:)
Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich brzuszki:)

reklama
Do góry