A ja Wam powiem, ze nie wiem, jak, ale w dalszym ciagu sama sie gole - na macanta, ale jednak, ostatnio tarkowalam sobie stopy i tez jakos poszlo
Paznokci u nog nie maluje w ogole, chyba ze bezbarwnym, zreszta w naszym stanie kolorowymi lakierami nie powinno sie malowac, poniewaz gdyby tylko bylo cos nie tak, to pierwszym wskaznikiem beda sine paznokcie, wiec do szpitala zmyjcie kolorki, zostawcie tylko bezbarwne
A ja sie ucieszylam, odchodzi mi czop sluzowy juz, wlasnie przed chwila jak bylam siusiu to kawaleczek wylecial, ale czysty, bez zadnych zabrudzen z krwi, wiec pewnie mimo wszystko sobie troszke jeszcze pochodze...
Tez mam energie, a sily brak... Wczoraj latalismy jak glupki po Slupsku, dzisiaj powtorka z rozrywki bedzie... Musze w koncu te koszule sobie kupic, wczoraj zamiast koszul kupilam poscielki dla dzidzi!! Dwie posciele mnie kosztowaly 19,20 wiec niedrogo

a fajnej jakosci. Jedna z cienkiej flanelki takiej mieciutkiej, kolorowa cala i wymiary takie jak chcialam - kolderka 135/100, a podusia 40/60. Druga posciel to taka normalna, na normalna koldre ale tesciowa z niej uszyje mi powloczke na koldre i dwa przescieradelka, no i zmniejszy podusie do odpowiednich wymiarow, poza tym uszylam wczoraj wypelnienie do poscieli z koldry antyalergicznej, wiec mam prawie wszystko
Oj, to chyba nie ten watek, ale mam to gdzies