MoniB1988
Fanka BB :)
Super! Pewnie, ze jest ciemniejszy. Masz wyczekiwany PIK trzymam kciukiDzisiaj powtorzylam i wydeje mi się, ze ta kreska jest nawet ciemniejsza, jak myślicie? Zobacz załącznik 1223301
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! Pewnie, ze jest ciemniejszy. Masz wyczekiwany PIK trzymam kciukiDzisiaj powtorzylam i wydeje mi się, ze ta kreska jest nawet ciemniejsza, jak myślicie? Zobacz załącznik 1223301
Mam nadzieję, ze tym razem może się uda.Super! Pewnie, ze jest ciemniejszy. Masz wyczekiwany PIK trzymam kciuki
Trzymam kciuki, bawcie się dobrze daj znać kiedy testujesz i jaki wynik będzie za jakieś 2 tygodnie, bo ja wczoraj miałam owu więc mamy podobny czas testowaniaMam nadzieję, ze tym razem może się uda.
Polecam winko na rozluźnienie atmosfery aby się nie spinaćMam nadzieję, ze tym razem może się uda.
Najgorsze to spięcia chyba trzeba trochę olac sprawę i nie wyczekiwac to może wszystko będzie jak należyPolecam winko na rozluźnienie atmosfery aby się nie spinać
Dokładnie, ja przez ostatnie dwa cykle mam kropelkę krwii (plamienie okoolowu), chociaż tyle, że daje mi to pewność, że owu była chociaż w tym cyklu 7h epickiego bólu jajników mnie spotkał w czasie owulacji, bez winka by było trudno się rozluźnićNajgorsze to spięcia chyba trzeba trochę olac sprawę i nie wyczekiwac to może wszystko będzie jak należy
To teraz pewnie w ciągu 24-36 h powinno uwolnić się jajeczko.
No i tak trzeba. Mnie teraz też pobolewaja jajniki raz jeden raz drugi - dziwne trochę. Ale nigdy plemienia podczas owulacji nie zaobserwowalam dlatego ciężko mi było stwierdzić, czy owulacja była. Tym razem postanowilam się zaopatrzyć właśnie w te testyDokładnie, ja przez ostatnie dwa cykle mam kropelkę krwii (plamienie okoolowu), chociaż tyle, że daje mi to pewność, że owu była chociaż w tym cyklu 7h epickiego bólu jajników mnie spotkał w czasie owulacji, bez winka by było trudno się rozluźnić
Powiedziałam do mojego, że jak nic nie będzie z tego to trudno, ale jakie fajne przytulanko było
Ty też daj znać później jak u Ciebie sytuacjaTrzymam kciuki, bawcie się dobrze daj znać kiedy testujesz i jaki wynik będzie za jakieś 2 tygodnie, bo ja wczoraj miałam owu więc mamy podobny czas testowania
Testy zawsze dobra rzecz, gdybyś chciała więcej informacji od starających się dziewczyn oraz wsparcia to zapraszam na grupę Staraczki 2021, tam zawsze się czegoś ciekawego dowieszNo i tak trzeba. Mnie teraz też pobolewaja jajniki raz jeden raz drugi - dziwne trochę. Ale nigdy plemienia podczas owulacji nie zaobserwowalam dlatego ciężko mi było stwierdzić, czy owulacja była. Tym razem postanowilam się zaopatrzyć właśnie w te testy
Super, na pewno tam wpadnęTesty zawsze dobra rzecz, gdybyś chciała więcej informacji od starających się dziewczyn oraz wsparcia to zapraszam na grupę Staraczki 2021, tam zawsze się czegoś ciekawego dowiesz