reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Testy Owulacyjne

Kochane dziewczynki ❤️. 21 grudnia beta 5,4 progesteron 35. Dzisiaj 28.12 beta już 431,7. Chyba najbardziej pomogło odpuszczenie, wyjazd ze znajomymi i rzucenie się w wir zabawy :). Mojemu mężowy wyszło w badaniach, że ma koło 300 mln na ml plemników bardzo szybkich ale tylko 1-2% z dobra morfologią. U mnie policystyczne jajniki i hashimoto. Pół roku starań. Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Sam fakt, że się udało już jest dla nas sukcesem i powodem do radości. Szczęśliwego Nowego Roku
Odpuściłaś ale uprawiałaś seks bez zabezpieczenia. Dziwne odpuszczenie 😀
Ja jak odpuszczam picie alkoholu na imprezie to znaczy że nie piję 😀

reklama
Takie posty typu ej dziewczynki to trochę na zasadzie na to jakbyśmy byly jakieś wybrakowane .
Bo nie odpuszczamy, Bo się nie bawimy.
Co cykl test negatywny a ty pokazujesz nam ,że jesteśmy gorsze od Ciebie

Takie posty typu ej dziewczynki to trochę na zasadzie na to jakbyśmy byly jakieś wybrakowane .
Bo nie odpuszczamy, Bo się nie bawimy.
Co cykl test negatywny a ty pokazujesz nam ,że jesteśmy gorsze od Ciebie
Laska ma konto założone chyba w listopadzie, pytała o testy owu, potem weszła i jebla, że się udało z odpuszczenia a starali się PÓŁ ROKU.
Dawno nie było postu, w którym każde kolejne słowa wkurzałby jeszcze bardziej.
To są takie dziewczynki, że przychodzą na forum po pomoc, zachodzą, głoszą bujdy na resorach i znikają.
A co Ty się nawkurzasz to Twoje.

reklama
Laska ma konto założone chyba w listopadzie, pytała o testy owu, potem weszła i jebla, że się udało z odpuszczenia a starali się PÓŁ ROKU.
Dawno nie było postu, w którym każde kolejne słowa wkurzałby jeszcze bardziej.
To są takie dziewczynki, że przychodzą na forum po pomoc, zachodzą, głoszą bujdy na resorach i znikają.
A co Ty się nawkurzasz to Twoje.
Potem dręczysz się że może jednak coś nie tak robisz a po przemyśleniu dochodzisz do wniosku że jednak robisz wszystko dobrze.

Do góry