Cześć dziewczyny, co prawda mam już jednego dzidziusia,ale staramy się teraz o drugie. Przy pierwszym nie było problemu żadnego od razu po odstawieniu tabletek anty zaszłam w ciążę,natomiast tutaj już 4 miesiąc kiedy się staramy i pierwszy cykl w którym używam testow owulacyjnych.
W listopadzie odstawiłam tabletki anty,i dwa ostatnie cykle były po 35 i 23 dni więc dlatego wpadły te testy. Jak dla was to wygląda ? Przyznam szczerze że wtedy kiedy powinna wg kalendarzyka wypaść owulacja niestety ale w zabieganiu zapomniałam zrobić dwóch testów i kiedy już ogarnęłam to zaczęło to wyglądać po prostu tak jakbym faktycznie tą owulację przegapiła na testach no i nagle pojawia sie takie coś
nie wiem jak to interpretować w ogóle czy faktycznie za niedługo będzie owulacja ? Czy mogłam mieć dwie owulacje w ciągu miesiąca? Kompletnie nie wiem może któraś mi pomoże byłabym bardzo Wdzięczna 
W listopadzie odstawiłam tabletki anty,i dwa ostatnie cykle były po 35 i 23 dni więc dlatego wpadły te testy. Jak dla was to wygląda ? Przyznam szczerze że wtedy kiedy powinna wg kalendarzyka wypaść owulacja niestety ale w zabieganiu zapomniałam zrobić dwóch testów i kiedy już ogarnęłam to zaczęło to wyglądać po prostu tak jakbym faktycznie tą owulację przegapiła na testach no i nagle pojawia sie takie coś