reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ovitrelle starania

G

guest-1678613953

Gość
Hej , To mój trzeci cykl z Ovitrelle
Ale pierwszy bez użycia monitoringu,
Ponieważ niestety nie ma mnie w Warszawie mój lekarz zalecił mi bym Wykonała zastrzyk jeden dwa dni po pozytywnym teście owu .Niestety nie mam możliwości się teraz z nim skontaktować.
A określenie jeden dwa dni to dość mało precyzyjnie .Może jest tutaj jakaś kobitka która wie Po Jakim czasie dokładnie powinnam go zastosować?
I kiedy powinniśmy współżyć?

reklama
Ale ovitrelle podajesz żeby pękł pęcherzyk, a testy oeu wychwytują wyrzut hormonu, który doprowadza do pęknięcia. Więc jak test pozytywny to potrzebny zastrzyk? Mi rosły pęcherzyki ale nie pękały, testy były najwyżej bladziutkie. Po rozmiarze lekarz decydował kiedy podać zastrzyk. Ale może możesz podejść do innego gina? Ja tak robiłam jak akurat byłam na wyjeździe. A współżycie zaraz po podaniu zastrzyku i jeszcze poprawić po paru h 😅

Ale ovitrelle podajesz żeby pękł pęcherzyk, a testy oeu wychwytują wyrzut hormonu, który doprowadza do pęknięcia. Więc jak test pozytywny to potrzebny zastrzyk? Mi rosły pęcherzyki ale nie pękały, testy były najwyżej bladziutkie. Po rozmiarze lekarz decydował kiedy podać zastrzyk. Ale może możesz podejść do innego gina? Ja tak robiłam jak akurat byłam na wyjeździe. A współżycie zaraz po podaniu zastrzyku i jeszcze poprawić po paru h 😅
Popieram. Z tym, że u mnie gin kazał starać się przed zastrzykiem i następnego dnia.

Doprowadza albo nie doprowadza w moim przypadku zwykle nie i po to zastrzyk

Do góry