reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

uff... nadrobiłam czytanie

Witam nową forumowiczkę i gratuluję fasolki a lekarza radzę zmienić bo jak dziewczyny już pisały najważniejsze w ciązy jest to, żeby z lekarzem mieć dobry kontakt i z chęcią do niego chodzić.

Igunia jest prześliczna ...nożesz jak ja marze o córci .... ale chyba moje niedoczekanie ;-)

A Zuzia kopie jak mały ogierek :-):-D aż strach pomyśleć co będize jak się urodzi - jak nic jakaś biegaczka rośnie :-)

reklama
A do kiedy, jejku jaka ja zamulona dzisiaj :zawstydzona/y: Jest to oferta tygodniowa, ale jak im zostanie, to pewnie do wyczerpania zapasów, u mnie w osiedlowej Biedronce zostały już tylko 3 i 4 z tego co widziałam dzisiaj.

Dziewczyny w końcówce ciąży, czy Wam też się tak zmniejszył apetyt? Ja jestem zdziwiona, że nie mogę w siebie wcisnąć tyle jedzenia co dawniej, ale to chyba z racji tego, że żołądek jest uciskany przez macice.... Może jest szansa, że nie dobije do 100 kg :-D

oj tak, ja rzadko jestem naprawde glodna, a jak jestem, to nawet nie wiem co zjesc. no i dzis wazylam sie po 3 tygodniach i na plusie jest tylko pol kilo... ;)
staram sie jesc z rozsadku. jedyne, co moglabym jesc bez ograniczen to lody, ale te tez z rozsadku ograniczam ;)

Krakowianka bo tak najczęściej jest na końcówce, że się jeść nie chce, tak jak pisałaś ucisk na żołądek robi swoje ;-)

Witam się środowo ;*** eh w końcu transfer z netem mi doładowali i normalnie mogę po czytać i w końcu coś napisać ;D bo w komórce to jakaś lipa, nic nie mogłam tu zrobić ;|

Również witam nową zafasolkowaną forumowiczkę :tak: napewno wszystko będzie dobrze ;)))

Ainhoa- heee filmik czadowy, ogólnie długo Zuzka dała się nagrywać ;D ja jak chce swojego Jaśka nagrać to niestety za każdym razem kiedy wezmę tel do ręki i włączę kamerkę to On już jak na złość przestaje się ruszać:-D mały cwaniaczek ;D

Krakowianka_12- jaaa tez tak mam :D wystarczy mi śniadanko i cały dzień mogłabym nic nie jeść, bo poprostu mi się nie chce. Czasem weźmie mnie np na napicie się czegoś zimnego i gazowanego, ostatnio Fanta króluje ;D (a taaam tyleee cukruuu) :-D

Tak ogólnie to byłam dziś w ogromnym sklepie dla dzieci po termometr, chciałam kupić taki do ucha, no ale babka w sklepie powiedziała że najlepiej sprzedającymi się termometrami są zwykłe elektroniczne termometry, że niby te do ucha często pokazują zła temperaturę, bo niby trzeba umieć ją mierzyć w uchu :szok: i że wiele mam kupujących wypasione termometry i tak wracają po zwykłe (nie wiem, nie znam sie :-D) no i kupiłam zwykły za niecałe 20 zł nawet nie wiedziałam, że te termometry dla dzieci mają taka elastyczną sylikonową końcówkę, która można w dupce albo w buźce mierzyć:-D

Idę gotować obiad ;D

reklama
Ja chciałabym kupić ten termometr:

ULTRAMED Medyczny Termometr do CZOŁA UCHA Jakosć (2486092747) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Co do jedzenia, jem często, ale mało, całego obiadu np. ziemniaków z sosem już nie zjem, bo nie mam miejsca;p

A teraz coś rozweselającego: opowiadam dzisiaj mojemu A. o dziewczynie z wątku sierpniówek, która urodziła dziewczynkę no i podaje mu wymiary, a on do mnie co to ten Apgar, a ja mówię, że dostaje się punkty za skórę oddech itp, a on do mnie:
a są za te punkty jakieś nagrody?

Jem zupkę ogórkową:D Z Hortexu:D Pyszna mniam!

Do góry