reklama
december
Fanka BB :)
madzialenka gratulacje chłopaki są faaajne
kłaczek - moje dupsko wlazło jak w rękawiczkę te gacie z siatki się ciągną jak takie komunistyczne siateczki na zakupy Mój D mówi, że to teraz będą majtki na sex hehehe (zużyłam 1 parę a mam 5). A jak się chłopa w nie ubierze to już w ogóle kosmos
kłaczek - moje dupsko wlazło jak w rękawiczkę te gacie z siatki się ciągną jak takie komunistyczne siateczki na zakupy Mój D mówi, że to teraz będą majtki na sex hehehe (zużyłam 1 parę a mam 5). A jak się chłopa w nie ubierze to już w ogóle kosmos
Ainhoa, u mnie zwykle majty biodrowki na ciaze, porod i polog spokojnie sie nadawaly. Bawelniane, proste, wygodne. Tyle ze biodrowki, zeby "siadly" pod brzuszek.
December, a one z wkladem sa od razu? Bo jak bez wkladu to sie na facecie nie beda prezentowaly.
December, a one z wkladem sa od razu? Bo jak bez wkladu to sie na facecie nie beda prezentowaly.
wampi
..::..::..::..
Ja miałam taki komplecik ;-) Majtki Higieniczne Poporodowe HORIZON 2 szt. i do tego takie podkłady kupiłam http://sklep.bebeclub.pl/po-porodzie/629-podklady-poporodowe-absorgyn-matopat-34x9-cm-10-szt.html
Ostatnia edycja:
tak, nie zakłądaj od razu że bedzie uczulona, wszycy tak tarabanią że J&J uczula, a moją małą nic nie wzięłoOne są tylko w biedronce?;>
W Biedrze jest Dada Premium w promocji, 49 zł za Mega Pakę Kupiłabym, ale wiem czy Zuza nie będzie uczulona na Dadę??
w zasadzie to nie, ja miałam 6 par, zużyłam tylko 2 bo nie miałam normalnych. tak na prawdę nikt nie patrzy jakie masz gacie w szpitalu.Dziewczyny, czy naprawdę potrzebuję majtek siateczkowych?? Nie mogę po porodzie nosić ciążowych z podkładami??
wampi
..::..::..::..
tak na prawdę nikt nie patrzy jakie masz gacie w szpitalu.
U mnie przed obchodem trzeba było zdejmować nawet siateczkowe, bo lekarze opierdzielali, że nie ma wietrzenia rany, a położne przymykały oko i można było siateczkowe nosić.
Ainhoa
Mama Zuzi
Czy któraś w Was zna się na Biedronce? Na stronie Biedronki jest gazetka i ona jest od 30.07, chodzi mi dokładnie o te pieluchy i nie wiem do kiedy są te pieluchy na promocji??
Biedronka - Oferta tygodnia
reklama
*martusia*
Fanka BB :)
Czy któraś w Was zna się na Biedronce? Na stronie Biedronki jest gazetka i ona jest od 30.07, chodzi mi dokładnie o te pieluchy i nie wiem do kiedy są te pieluchy na promocji??
my jutro idziemy po te pieluchy i zakupy przy okazji wiec napisze co i jak ale skoro nastepne oferty zaczynaja sie 1.08 albo 2.08 wiec tak trzeba ogarniac-kiedy zaczyna sie nastepna. a ze dzis juz 1.08 to moze ich nie byc kurka no ale biedronek mam dwie u siebie
Podziel się: