reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

No to supcio, bo moje majty ciążowe i tak są porozcinane to niech się jeszcze na coś przydadzą:]

Madzia, gratuluję, a jak dacie synkowi na imię??

reklama
madzialenka gratulacje :) chłopaki są faaajne :)

kłaczek - moje dupsko wlazło jak w rękawiczkę :D te gacie z siatki się ciągną jak takie komunistyczne siateczki na zakupy :D Mój D mówi, że to teraz będą majtki na sex hehehe (zużyłam 1 parę a mam 5). A jak się chłopa w nie ubierze to już w ogóle kosmos :)

Ainhoa, u mnie zwykle majty biodrowki na ciaze, porod i polog spokojnie sie nadawaly. Bawelniane, proste, wygodne. Tyle ze biodrowki, zeby "siadly" pod brzuszek.
December, a one z wkladem sa od razu? Bo jak bez wkladu to sie na facecie nie beda prezentowaly.:-D

One są tylko w biedronce?;>

W Biedrze jest Dada Premium w promocji, 49 zł za Mega Pakę:) Kupiłabym, ale wiem czy Zuza nie będzie uczulona na Dadę??
tak, nie zakłądaj od razu że bedzie uczulona, wszycy tak tarabanią że J&J uczula, a moją małą nic nie wzięło
Dziewczyny, czy naprawdę potrzebuję majtek siateczkowych?? Nie mogę po porodzie nosić ciążowych z podkładami??
w zasadzie to nie, ja miałam 6 par, zużyłam tylko 2 bo nie miałam normalnych. tak na prawdę nikt nie patrzy jakie masz gacie w szpitalu.

reklama
Czy któraś w Was zna się na Biedronce? Na stronie Biedronki jest gazetka i ona jest od 30.07, chodzi mi dokładnie o te pieluchy i nie wiem do kiedy są te pieluchy na promocji??

Biedronka - Oferta tygodnia

my jutro idziemy po te pieluchy i zakupy przy okazji wiec napisze co i jak ;) ale skoro nastepne oferty zaczynaja sie 1.08 albo 2.08 wiec tak trzeba ogarniac-kiedy zaczyna sie nastepna. a ze dzis juz 1.08 to moze ich nie byc kurka no ale biedronek mam dwie u siebie ;)

Do góry