nie, najpierw miałam 1 z pampersów, potem 2 z pampersów, potem 2 z happy , i teraz 2 z dadyI od poczatku mialas Dade??
reklama
Ainhoa
Mama Zuzi
Zmieniałaś tak, bo musiałaś, bo Iga była uczulona czy z innego powodu??nie, najpierw miałam 1 z pampersów, potem 2 z pampersów, potem 2 z happy , i teraz 2 z dady
nie, bo do szpitala kupiłam jedynki, potem w domu miałam 2, happy dostałam a dada już sama kupiłam jak wszystkie mi się skończyłyZmieniałaś tak, bo musiałaś, bo Iga była uczulona czy z innego powodu??
Wampi, mialas czuja! Dobra jestes, bo jak juz na scanie by mi powiedzieli ze dziewczynka, to bym sie pewnie jednej czy drugiej kiecce nie oparla. Fakt, ze przy Karolu od wczesnej ciazy cos mi szeptalo ze chlopak, a scan tylko to potwierdzil i dopiero wowczas zaczelam kupowac typowo "meskie" ubranka, ale scan jednak daje jakies potwierdzenie i upewnia. Inna rzecz, ze tu nigdy nie mowia jaka plec, tylko ze "prawdopodobnie..." - od czasu jak powiedzieli babce ze dziewczynka, to obstawila wsio na rozowo i... urodzila chlopca. Pozwala szpital o odszkodowanie za straty finansowe i moralne, zabolalo. Teraz sie asekuruja.
Rozjechana zaba... bardzo adekwatne.
Rozjechana zaba... bardzo adekwatne.
Ainhoa
Mama Zuzi
nie, bo do szpitala kupiłam jedynki, potem w domu miałam 2, happy dostałam a dada już sama kupiłam jak wszystkie mi się skończyły
A widzisz jakąś różnicę w chłonności czy innych szczegółach między tymi trzema firmami?? Czy warto przepłacać kupując Pampersy??
Ainhoa, z tego co ja widze u nas... Uzywam Huggies, Pampers lub marketowej marki z Asdy. Roznicy w chlonnosci nie widze, Karol potrafi przelac kazda pieluche w 2 godziny, natomiast Pampersy sa po prostu najmieksze, Huggiesy troche sztywniejsze, Little Angel w porownaniu z Pampersem jest deskowata, ale kazda pielucha dziala jak powinna. Ostatnio jedziemy na Huggies bo... promocja byla i byly najtansze.
december
Fanka BB :)
przepłacać jak przepłącać - mi ostatnio wyszło najtaniej zakupić Pampersy właśnie Huggies miałam jedynki i dwójki, uwielbiamy. Pampersy wjadą jako następne. A po drodze zdarzyła nam się paczka rossmanowskich za jakieś śmieszne pieniądze - i były super, tylko D nie ogarniał zapięcia, więc pozostają pampersy.
happy były dla mnie za sztywne, pampersy mają grubszy wkład od dady, choc mi dady sie bardzo podobaja własnie za nie sa takie grube, a i tak dobrze chłoną i dobrze leżą wie po co przepłacac zwłaszcza jak u nas tylko 1` biedronka, a tam tylko dady, a prywaciarze troche licza za pampersy...
reklama
december
Fanka BB :)
przypadkiem wylądowałam w Kaufflandzie w weekend i tam każda paczka jest opisana ceną za sztukę - idąc tym tropem chwyciłam Pampersy, wyszły mi po 50gr/sztuka.
A zapięcie w rossmanowksich jest zwyczajne, tylko mój D marudzi, bo mu nie pasuje że trochę sztywne. Ale złej baletnicy....
A zapięcie w rossmanowksich jest zwyczajne, tylko mój D marudzi, bo mu nie pasuje że trochę sztywne. Ale złej baletnicy....
Podziel się: