reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Ja póki co mam 1 happy, mam 84 sztuki, więc pociągnę je do końca, a potem zobaczymy co kupimy:) Ale słyszałam, że dużo osób chwali sobie Dadę:D One są tylko w biedronce?;>

W Biedrze jest Dada Premium w promocji, 49 zł za Mega Pakę:) Kupiłabym, ale wiem czy Zuza nie będzie uczulona na Dadę??

Ostatnia edycja:
reklama
kłaczek no miałam czuja, ale szczerze mówiąc przez połowę ciąży nie wyobrażałam sobie mieć syna, chciałam mieć 2 córkę, mimo tego jednak jak szłam kupować ciuszki coś mi za każdym razem podpowiadało, że mam brać neutralne.

Jeśli chodzi o pieluszki ja jestem bardzo zadowolona z Dada. Pierwszą paczuszkę kupiłam 1 babydream z Rossmanna, praktycznie cała poszła w szpitalu. Po niej zaczęłam Dada 2 i te pieluszki stały się naszym nr 1. Czasem kupowałam też babydream, spróbowałam też zielonych i pomarańczowych Pampersów (ale te młody przesikuje bokiem) i Tescowych takich w zielonym opakowaniu (ale zbytnio mnie nie zachwyciły).

Przy córci używałam tylko zielonych Pampersów, bo jak raz podkusiłam się i kupiłam Huggies, to całą pupę miała odparzoną, a na pleckach pojawiły się czerwone krostki, więc już nie testowałam innych, z resztą 10 lat temu nie było aż takiego wyboru.

Dziewczyny, czy naprawdę potrzebuję majtek siateczkowych?? Nie mogę po porodzie nosić ciążowych z podkładami??

ja kupilam majty poporodowe. ale wydaje mi sie ze jak bedziesz miala podklady to jak Ci sie zsuna czy gdzies poleza to sie zabrudzisz tylko... chyba lepsze sa takie od razu z podkladami.

Dziewczyny, czy naprawdę potrzebuję majtek siateczkowych?? Nie mogę po porodzie nosić ciążowych z podkładami??

Ja po pierwszym porodzie nosiłam zwykłe majtki z podkładami, a po drugim nosiłam siateczkowe, żeby się tak bardzo nie czepiali w szpitalu.

Ostatnia edycja:
Wow, takich od razu z podkladami to w ogole nie widzialam hehe, jakie to sa??

takie kupilam ale widze ze maja wloknine jakas Majtki poporodowe ROZMIAR 44 - 6 SZT. najtaniej (2504382248) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. albo wiesz co mozesz tez te najwieksze podpaski stosowac. albo pojsc do apteki sie zapytac o takie cos.

tak sobie teraz mysle ze takich z podkladami to chyba nie ma, albo mi sie cos zdawalo ze slyszalam.

jak na mój gust możesz nosić nawet koronkowe stringi :) Jeśli nie zaglądają między nogi w szpitalu na obchodach i się nie czepiają, to najważniejszy jest tylko i wyłącznie Twój komfort. Ja miałam siateczkowe, ale w sumie tylko dlatego, że takie zapakowałam :)

helołłłłł

ainhoa mnie od mojego meza siostra z angli wysl takie majtki z podkladem.

inaczej mowiac wysyla ona je swojej starszej niepelnosprawnej mamie.i ona (bratowa) czasem nosila je podczas pologu i okresu. i mowi ze sa witne i nic bokiem nie wycieka. super chlonne sa:)

wrócilam z usg:):):)

z dzidzia wszystko wporzatku,prenataln mi zrobil i wszystko ma na swom miejscu :)

na 88%

bedzie syn :D:D:D:D

reklama
Lomatkobuska... te siatkowe to ja widzialam na obrazku i zalozylam ze skoro ja potrzebuje rozmiar kosmiczny (na d.... nie z tej ziemi) to pewnie takiego nie maja. No i mialam zwykle, bawelniane majtki, do tego podpaska od cyckow po lopatki i bylo ok.

Do góry