reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

helołłłł wlasnei wstalam ide troche ogarnac mieszkanko i cos zjesc....papa
Wstałaś...:D

Wikasik, a jak wkładasz Robercika to musisz go podtrzymywać?? Mogę Cię prosić, żebyś zrobiła mi zdjęcie jak RObercik jest w chuście?? Bo tam na stronie są zdjęcia siedzących dzieci, a tak jakoś zastanawiam się nad tą chusta:)

reklama
Tak, jak pisalam, wklada mi malego maz, podtrzymujemy glowke, ale jak juz jest opatulony chusta, to sam trzyma. Zrobilismy pare zdjec, postaram sie je jutro wydobyc z mezowego telefonu.
Moj maly teraz znowu w chuscie - po narmieniu stwierdzil, ze czas na obserwacje swiata, a z lozeczka niewiele widac ;) Chwile sie z nim kolysze przy laptopie, ale zaraz pojde do sypialni i na polsiedzaco na sofie przysne. Maly juz pomalutku odlatuje, ale raczej nie na tyle, zeby go z chusty bez budzenia wyjac.

Źle się wyraziłam właśnie, chodziło mi o to czy potem tak sobie sam leży bez Twojego trzymania, kurde ciekawe jak to wygląda hehe:D

Pochwalę się nową zdobyczą:

1_f.jpg

Doszłam do wniosku, że bieliznę raczej będe kupowała nową natomiast wszelkie bluzy kupię używane, bo i tak Zuzka założy je pare razy i wyrośnie...

ainhoa nooo wstalam wstalam, mozna powiedziec (jak to sie potocznie mowi) wygnilam sie:p ale fajnei bylo hahaha bylam na podwórku, objadlam sie czweresniami bo gdzi eniegdzie pojawiaja si e na drzewie czerwoniutki,truskawek zjadlam, nawet poziomki mi wyrosly:) teraz zjadlam barszczyk czerwony i dopadla mnei zgaga:crazy:

jutro sobie zrobie pomidorówke bo znowu zamna chodzi, a w sobote zrobie leczo bo tez nieziemsko zamna chodzi:-D

ainhoa fajne te pasiaki, a te z disneya widzialam na allegro

62-68 CM*CUKIERKOWA KRÓLEWNA*DISNEY*0-3-6 (2389248751) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. patrz jaka cena:szok:

BODY DISNEY / Myszka Miki rozm. 86 - 3 SZTUKI!!! (2386457586) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. sa i niebieskie

Disney body 3 pak, krotki rekaw, 0+, 4.1 kg, nowe (2381386093) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
*DISNEY* 3 pak body KUBUŚ PUCHATEK 0/3 m 50/56/62 (2339373019) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ale fajniusieńkie:-D:-D:-D

Ja po kolejnej przerwie, spanie na siedzaco nie bylo takie zle ;) Teraz Robus zasypia, maz przy nim, a zaraz ja dolacze. Juz 7 rano, ciekawe, czy usne, bo zazwyczaj od 6:30 juz mi sie nie udaje... ale przynajmniej poleze z zamknietymi oczami.

Zdjecie w chuscie wrzuce wkrotce. To, ze nie trzeba trzymac jest fantastyczne, bylam np. z nim w kibelku, a tam wiadomo - siadanie, przechylanie ;) maluski mial niemalze wesole miasteczko ;)

Ok, zmykam, w sypialni bloga cisza :) Moje chlopaki pewnie zasnely... Pis tez tylko wyszedl na siusiu i juz wrocil do ciepelka.

Nie sądze, abym Was zostawiła, na pewno będę wchodziła, ale poczekajmy aż urodzę:D

Moje dzisiejsze łowy:

2386013414.jpg2386344883.jpg2386883876.jpg2389510905.jpg2391255670.jpg2402343386.jpg

Na chłopca wydałabym mniej kasy, bo wiadmo wszystko niebieskie i tak jest tańsze niż różowe:)

A tak w skrócie pierwszą różową bluzę kupiłam za 4,25, u tego samego sprzedawcy kupiłam spodenki za 1 zł, czekam na obliczenie kosztów wysyłki:p Jedno i drugie rozmiar 56.

Czerwoną bluze w kropki kupiłam za 6,99 + 5 zł za wysyłkę.Rozmiar 68.

Te trzy pozostałe są od jednego sprzedawcy, bluza z Kubusiem Puchatkiem 6 zł, dresik z Bambi 9 zł, bluzka z Minnie 6 zł, czekam na obliczenie kosztów wysyłki:) Dresikrozmiar 68, dwa pozostałe rozmiar 56.

Wózków dzisiaj nie oglądałam:D

Madzia, oglądałam aukcje na których rzeczywiście wszystko jest Disneya, drogie, ale ładne... Niestety nie wygrałam w totka, więc jeszcze mnie nie stać:]

Witam dziewczynki ja wczoraj zaliczyłam wizyte u diabetologa dostałam glukometr diete i za tydzien kontrola jak dieta nie pomoze to insulina....:eek: waga dalej w miejscu czyli na minusie:-p ale brzucho rosnie jak szalony:szok::-D

Wczoraj sasiadka pyta mnie kiedy rodze bo to juz niedługo chyba:szok::szok::wściekła/y:

reklama
wikasik mogę spytać, czy Robert będzie dwujęzyczny? Interesują mnie rodziny za granicą z małymi dziećmi - jak radzą sobie w małżeństwach mieszanych oraz w rzeczywistości poza domem.

Odpoczywaj dużo :)

Do góry