reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
a moj domek wcale nie przypomina ciazowego, jak zakladam normalne ciuchy [jeszcze w cos tam wejde] to wygladam jakbym miala dwie oponki. tak zazdraszczam takich pileczek ciazowych ze szok! :-(

będzie piłeczka, nic się nie bój, mnie się tak zaokrągla sensownie od niedawna.. a i od perspekrywy wiele zależy, już się dzieliłam na wątku wrześniowym, ale tak mnie to rozbawiło, że i tu się podzielę -
BRZUCHOL:

Zobacz załącznik 471882

:cool2:
Fajne zdjęcie:) Fajne są te humorystyczne podpisy pod suwaczkami baby-gagi:)
Niestety nadal nie mam 6 mln zł...

To jeszcze ja z brzusiem :) Robione 3 tygodnie przed porodem, czyli pod koniec 39 tygodnia:
IMG_4420done.jpgIMG_4459done.jpgIMG_4498done.jpg

A teraz to juz zupelnie inaczej :)

Robert ok. 5 minut po narodzinach:
Zobacz załącznik 471993

W drugim dniu zycia:

Zobacz załącznik 471994

I wczoraj w dniu dziewiatym:

Zobacz załącznik 471995Zobacz załącznik 471996Zobacz załącznik 471997

Ainhoa zadala mi kilka pytan, odpowiem nieco pozniej. Teraz maz robi podwieczorek - budyn, a potem musimy sie zdrzemnac przed noca ;) Po nastepnym karmieniu za jakies 2-3 godziny kapiel, chwila odsapki i po kolejnym spanko, max 3 godz przed ponowna przerwa ;)

Od wczoraj maluch nie zawsze spi w przerwach, chce COS robic... Dzis pierwszy raz wlozylam go w chuste, super sprawa. Teraz tez wzielam go do chusty i luzik :) Bylismy tez dzis na spacerze. To jego trzecie wyjscie - w sobote kupowalismy razem wiekszy stanik (w malym sklepie dla ciezarnych i karmiacych, nie w cetrum handlowym oczywiscie), w niedziele bylismy na Mszy Swietej, idealnie sie wpasowalismy w pore karmienia - tuz przed wyjazdem z domu i zaraz po - w miedzyczasie spal :)
A dzis prawie godzinny spacer po parku.

ja wczoraj przed snem sluchalam sobie przez stetoskop no ale tylko wode slyszalam...a dzisiaj wydawalo mi sie jakbym costam slyszala,jakies takie pojedyncze ruchy, i w pewnym momencie cos mi tak 2x uderzylo w ta czula sluchaweczke ze az podskoczylam heh. oj dzisiaj tatus przyjezdza to bedzie nasluchiwal:-D

wiecei co, po soku wieloowocowym i popomidorach chyba mam zgage:crazy: ale musze to jeszcze dzisiaj dokladnei sprawdzic bo uwielbiam pomidorki a jak sie okaze ze ponich to sie zalamie:confused:

niewiecie moze czyna targach pojawil sie BÓB ??:confused:

wikasik, piękny synek:)Fajnie, że już jesteście razem:) A jaką masz chustę??

A jak to jest z włoskami? Bo wiadmo, że dziecko wychodzi z brzuszka w maziach wszelkiego rodzaju no i potem je wycierają, a z włosków tez tak dokładnie uda im się wszystko wytrzeć?:>

reklama
wikasik Ty pięknie w ciąży i po, mąż ciacho, Robert przesłodki :) Cieszę się Waszym szczęściem :) Dobrze, że już możesz nacieszyć się Twoimi chłopakami i odetchnąć po trudach ciąży.

Dzięki, że podzieliłaś się z nami zdjęciami!!!

Do góry