Czop śluzowy: co to jest czop śluzowy - video - www.mamazone.plAle gdzie jest ten czop?? W sensie skąd się urwał
Nadal żadnego wózka nie wybrałam
reklama
wampi
..::..::..::..
u mnie czop był przeźroczysty, taki spory kawałek "gluta"
ale to pewnie tylko kawałek bo chyba całe czopy są o wiele większe..
U mnie w pierwszej ciąży czop wcale nie odszedł, a w drugiej około 20h przed porodem pojawił się kawałeczek przezroczystego glutka z taką cieniutką czerwoną "niteczką" w środku i nic więcej.
weronkazzz
tulęTolę
czop moze odejsc i na kilka tygodni przed, wiec nie jest powiedziane, ze to juz TEN CZAS
Krakowianka_12
Fanka BB :)
Witajcie dziewczynki Widzę, że tu niedługo będziemy mieć wysyp mamusiek, super!!!
Fajnie Wam, pozazdrościć, ja bym się już chętnie rozpakowała, ta moja ciąża zaczyna mi coraz bardziej ciążyć.
Dzisiaj kurier mi przyniósł wózeczek, jest trochę ciemniejszy kolorystycznie, niż zdjęcia w internecie, ale i tak bardzo mi się podoba. Co prawda namordowałam się strasznie, bo nie mogłam wyczaić, jak wypiąć gondolę (okazało się to banalnie proste!) oraz jak złożyć stelaż, i w tym przypadku będę musiała trochę poćwiczyć. Kupiłam sobie dzisiaj 3 pary ciążowych rajstopek, w sobotę idziemy na wesele!!!:-). Skusiłam się też na śliczny kocyk z mikrofibry, idealnie pasujący do wózeczka, w koloże szarym z wytłaczaną żabką.
mięciutki lekki koc KOCYK z puszystej mikrofibry K (2368604217) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tu akurat nie ma tego wzoru, ale to coś "w tym stylu".
Fajnie Wam, pozazdrościć, ja bym się już chętnie rozpakowała, ta moja ciąża zaczyna mi coraz bardziej ciążyć.
Dzisiaj kurier mi przyniósł wózeczek, jest trochę ciemniejszy kolorystycznie, niż zdjęcia w internecie, ale i tak bardzo mi się podoba. Co prawda namordowałam się strasznie, bo nie mogłam wyczaić, jak wypiąć gondolę (okazało się to banalnie proste!) oraz jak złożyć stelaż, i w tym przypadku będę musiała trochę poćwiczyć. Kupiłam sobie dzisiaj 3 pary ciążowych rajstopek, w sobotę idziemy na wesele!!!:-). Skusiłam się też na śliczny kocyk z mikrofibry, idealnie pasujący do wózeczka, w koloże szarym z wytłaczaną żabką.
mięciutki lekki koc KOCYK z puszystej mikrofibry K (2368604217) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tu akurat nie ma tego wzoru, ale to coś "w tym stylu".
madzialenka1988
Fanka BB :)
co za dzien nic tylko bym spala nie chce mi sie jesc ani nic. tylko spie i sikam. strasznie mi niewgodnie jak ogladam tv,leze na lewym boczku. masakra nic mi sie niechce:-(
reklama
Podziel się: