reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
ona mówi że nie może być przeźroczysty, ale jeżeli wypada w kawałkach to może, jak już cały wypada to jest podbarwqiony.. chociaż to różnie bywa..

u mnie czop był przeźroczysty, taki spory kawałek "gluta" :-D
ale to pewnie tylko kawałek bo chyba całe czopy są o wiele większe..

U mnie w pierwszej ciąży czop wcale nie odszedł, a w drugiej około 20h przed porodem pojawił się kawałeczek przezroczystego glutka z taką cieniutką czerwoną "niteczką" w środku i nic więcej.

Witajcie dziewczynki :-D Widzę, że tu niedługo będziemy mieć wysyp mamusiek, super!!! :)
Fajnie Wam, pozazdrościć, ja bym się już chętnie rozpakowała, ta moja ciąża zaczyna mi coraz bardziej ciążyć:blink:.
Dzisiaj kurier mi przyniósł wózeczek, jest trochę ciemniejszy kolorystycznie, niż zdjęcia w internecie, ale i tak bardzo mi się podoba. Co prawda namordowałam się strasznie, bo nie mogłam wyczaić, jak wypiąć gondolę (okazało się to banalnie proste!) oraz jak złożyć stelaż, i w tym przypadku będę musiała trochę poćwiczyć. Kupiłam sobie dzisiaj 3 pary ciążowych rajstopek, w sobotę idziemy na wesele!!!:-D:-). Skusiłam się też na śliczny kocyk z mikrofibry, idealnie pasujący do wózeczka, w koloże szarym z wytłaczaną żabką.
mięciutki lekki koc KOCYK z puszystej mikrofibry K (2368604217) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tu akurat nie ma tego wzoru, ale to coś "w tym stylu".

Czytałam ostatnio, że w oastatnich tygodniach ciąży warto pić soki marchewkowe lub jeść marchewki, bo wtedy dziecko w 4 miesiącu jak będziemy karmić je papka marchewkową nie będzie się krzywiło przy jedzeniu:)

co za dzien nic tylko bym spala:dry: nie chce mi sie jesc ani nic. tylko spie i sikam. strasznie mi niewgodnie jak ogladam tv,leze na lewym boczku. masakra nic mi sie niechce:no::-(

reklama
Witam dziewczynki troszke mnie nie było ale jakos weny brak:-p,dalej lezakuje i juz powoli warjuje :dry: .Jutro wizyta u diabetolog zobaczymy co mi powie ,,,,, ogladałam wasze brzuszki sliczniusie :tak: wklejam swoj:zawstydzona/y:

image201205080001.jpg22/23 tydz

Do góry