reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Ja miałam raz cukier z krwii i raz do wypicia glukozę, tak jak Ty i mam wielką nadzieję, że to koniec:D

Też mam lenia, ciągle bym spała, szkoda, że piszesz więcej o Pepco, bo teraz będe molestowała mojego, żebyśmy tam pojechali haha;p Właśnie w Pepco kupiłabym te śpioszki z bodziakami do szpitala:) Ja chłopcu kupowałabym wszystkoniebieskie - nie miałabym problemu z wózkiem takiego jaki mam...

reklama
ciuszki w szpitalu mogą się pobrudzić kupką ., a z tego co słyszałam ciężko odprać ;)

mi wczoraj wypadło kawałek czopa... już coraz bliżej ;)

bry wszystkim, obżarłam sie chlebem z dżemem truskawkowym i z czarnej porzeczki mm pycha. a kupilam coto niby reklamuje ewa wachowicz te ,,dobry wybór'' czy ,,dobry produkt'' ale jest przepyszny i az taki kaloryczny to on niejest:tak:

W Pepco czesto sa fajne rzeczy :) ja z Pepco mam kocyk, łancuszek do smoka, pieluchy tetrowe i flanelowe, kaftaniki i same *******y... ;) za 15zl takie fajne trampki malusie widziałam, no ale to sie nam nie przyda w tym roku raczej ;D

Boooziuuu, a ja jeszcze w wyrze gnije ;D pora wstawać ;))

ciuszki w szpitalu mogą się pobrudzić kupką ., a z tego co słyszałam ciężko odprać ;)

o, to ja tez slyszalam, z smolka i genicjana raczej do niespieralnych naleza.
nadalka to rzeczywiscie juz blisko moze byc! kciuki trzymam! i u cie december za te skurcze, zebys sie nie zanudzila ;)
u mnie t. wyjechany sluzbowo i ja rozbita jakas kompletnie. noc przespalam na kanapie z jakims strasznie zlym filmem, ktorego nie pamietam ;)

A przepraszam, a co to czop?? To z krwią czy jakiś śluz?

Jeszcze wyjdzie, że Nadalka urodzi szybciej niż December hehe

A ja już po wizycie u ginekologa, Zuzia ma 1523 gram, ja mam 94,5 kg, czyli 6,9 kg na plusie:)
Znowu nie udało nam się zronić jej zdjęcia, ale widziałam pół jej twarzy, ma duże wydatne usta, po mamusi i podbródek duży chyba po tatusiu;p

Właśnie skończyła mi się karta ciąży... 12 zapisanych rubryk w 24 tygodnie... Notabene zostawiłam ją u lekarza, właśnie dzwoniłam, że tam jest, ale gdzie ja miałam głowę jak jej trzeba pilnować, żeby dostać becikowe?!

Ide oglądać wózki:)

ja jeszcze czekam na komodę to nie mogę rodzić ;)

u mnie czop był przeźroczysty, taki spory kawałek "gluta" :-D
ale to pewnie tylko kawałek bo chyba całe czopy są o wiele większe..

reklama
Do góry