reklama
madzialenka1988
Fanka BB :)
kup mi cos mega slodkiego :-)
bede pozniej
bede pozniej
Ainhoa
Mama Zuzi
Jednak nie poszłam, w moim stanie (czyt. skolioza + brzuch jak na 9 miesiąc) musze myśleć o tym jak się zabiore i wyszło mi, że po 1. nie mam monety do wózka, więc musiałabym wziąć koszyk i go dźwigać, a po 2. musiałabym w plecaku nieść zakupy, żeby za bardzo nie dźwigać, więc sobie daruję A w ogóle nie chce mi się;pkup mi cos mega slodkiego :-)
bede pozniej
Ze słodkich rzeczy mogę Ci dać posłodzoną herbatę i herbatniki
wikasik
Jestesmy w komplecie :)
Zazwyczaj karmie co 3-4 godz, czyli godzina karmienia i 2-3 przerwy. Teraz byl dramal i juz prawie dwie godz nie spimy... Dalam mu tylko jedna piers, ta zdrowa, a potem sciagnelam pokarm z prawej, ale duzo tego nie wyszlo i trzeba bylo dorobic troszke mm, ale teraz juz mam nadzieje, ze zasnie biedulek. Ide go ululac, juz prawie 4 rano...
madzialenka1988
ainhoa no tak tez myslalam ze nei pojdziesz no ale do samego konca pewna nie bylam.
herbatniki etam chodz do mnie, ja mam do zaproponowania, chlebek z dżemem truskawkowym badz brzoskwiniowym albo jak wolisz z czarnej pozeczki i sa bardzo pyszne bo wlasnie ma je na kanapkach
slodycze uwielbiam szczegolnie teraz ale nie pozeram ich tak jak na poczatku ciazy
herbaty ani kawy nie cukruje ale kawa to tylko z mlekiem
herbatniki etam chodz do mnie, ja mam do zaproponowania, chlebek z dżemem truskawkowym badz brzoskwiniowym albo jak wolisz z czarnej pozeczki i sa bardzo pyszne bo wlasnie ma je na kanapkach
slodycze uwielbiam szczegolnie teraz ale nie pozeram ich tak jak na poczatku ciazy
herbaty ani kawy nie cukruje ale kawa to tylko z mlekiem
madzialenka1988
a to ja zato lubie chałwe,lody jakos czkolada nie bardzo zamna chodzi, lubie slodkie ale jakos wybredna jestem hehehe
zato powiem ci ze mama kupila w sobote na targu u takiej kobiety swojskie wyroby,wiesz kielbaske itd ale powiem ci ze jakos odrzuca mnie, ja i tak jakos sie dziwie ze zjadam anapke z wedlina ale dodatkowo ser zółty musi byc :-) i uwielbiam pomidorki mmmm te z targu tak przepysznie pachna mniam.
a ja zaniedlugo bede miala czeresnie swoje:-)
widzialam w biedronce unas czeresnie- 250gr za 6zl pogielo ich
zato powiem ci ze mama kupila w sobote na targu u takiej kobiety swojskie wyroby,wiesz kielbaske itd ale powiem ci ze jakos odrzuca mnie, ja i tak jakos sie dziwie ze zjadam anapke z wedlina ale dodatkowo ser zółty musi byc :-) i uwielbiam pomidorki mmmm te z targu tak przepysznie pachna mniam.
a ja zaniedlugo bede miala czeresnie swoje:-)
widzialam w biedronce unas czeresnie- 250gr za 6zl pogielo ich
Ainhoa- te bodziaki różowe z Hello Kitty są przesłodkie ;D ojj powiem Ci, że ja sama uwielbiam róż i fiolet heh a coo mi tam więc gdyby Jaś był dziewczynką to z pewnością ubieralabym go w róże i fiolety ;D ostatnio kupiłam zabawkę taką do zawieszenia np do wózka z PEPCO i był rożowy słonik z dodatkami kolorowymi albo jakiś tam zielony potworek...i oczywiście kupiłam różowego słonia hehe ta zabawka chyba bardziej dla mnie niz dla Jaśka ;D a mój 4 letni chrzesniak mowi: ''Ciociaaa przecież to nie dla chlopaków, bo chlopaki nie lubią różowego...'' hehe, na szczescie wydaje mi sie, ze kolor zabawek nie ma większego znaczenia ;D
madzialenka1988- a co do czereśni to widziałam w sobote na rynku za 17 z groszem kilogram...jak narazie objadam sie truskawkami ;D
Czy Wy też macie takiego lenia jak ja...? ;P Ja nic nie robię i najchętniej spedzałabym całe dnie w wyrze, dziś mój Jasiek jest wyjątkowo aktywny w brzuchu jak nie On normalnie wierci się i myśli sobie ''Mamo wez sie ogarnij'' hehe
madzialenka1988- a co do czereśni to widziałam w sobote na rynku za 17 z groszem kilogram...jak narazie objadam sie truskawkami ;D
Czy Wy też macie takiego lenia jak ja...? ;P Ja nic nie robię i najchętniej spedzałabym całe dnie w wyrze, dziś mój Jasiek jest wyjątkowo aktywny w brzuchu jak nie On normalnie wierci się i myśli sobie ''Mamo wez sie ogarnij'' hehe
reklama
Podziel się: