weronkazzz
tulęTolę
uzywane ciuszki to niezla sprawa, szczegolnie wlasnie na ten szpital. ja musze 3 komplety miec przygotowane, wiec jakby co chyba wole uzywane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co mi powiesz?;>ainhoa witaj mamuśka
a ja z moja mamuska i moim m poszalelismy w wekend na zakupkach i kupilismy ,a wlasciwie ,,babcia'' kupila bodzialki,i takei sliczne 2szt.półspiochy-biale i zielone,kaftanik,niedrapki,czapeczka a bylismy w auchanie, a w sobote w selgrosie ,,babcia'-czyt.moja mama kupila zestaw 6par bodziaków i w środ nich byl nawet kolor niebieski- a cotam- jak bedzie dziewczynka to tez moze w niebieskim toz to ładny kolor,
potem jakos sie pochwale
buzilki mamuski :*:*:*:*:**:*:*:
aaa ainhoa cos ci potem powiem
Od krwii?? Z pępka na przykład?? A ja chciałabym iść do Lidla na zakupy, ale ciążko mi się wybrać