reklama
No, przy odrobinie szczescia to juz serduszko zobaczysz pukajace... Sznurowadla to jedno... Przewrocenie sie z boku na bok w lozku przypomina juz manewry TIR-a na parkingu, poza tym ze zaczyna brakowac bokow na ktore mozna by sie obrocic bo jeszcze jeden nie odetchnie a juz drugi ma dosc miazdzenia. Generalnie jest ciezko - doslownie, bez zadnej przenosni - bo w zyciu tyle nie wazylam co teraz, ale... Jeszcze miesiac z tym gosciem wytrzymam, a potem dobiore mu sie do tylka.
december
Fanka BB :)
Wszystkim Dużym Pięknym Mamom życzę wszystkiego najlepszego w 2012, dużo zdrowia i pomyślności. I żeby całe kalorie zawsze szły nam w cycki
Szczęśliwego 2012go!
Szczęśliwego 2012go!
december
Fanka BB :)
Czy któraś może już urodziła?
Jak Wam się zaczął 2012?
Jak Wam się zaczął 2012?
Czy któraś może już urodziła?
Jak Wam się zaczął 2012?
Ja urodzilam. 08.01. przyszedl na swiat nasz maly skarb - Karol Rajmund. Wazyl 3,580kg, na starcie dostal 10pkt., zdrowy i silny. Dzis wazy juz 4,700. Mnie po ciazy zostalo "male" 10kg, czyli jestem jeszcze wieksza niz bylam.
Klaczek gratulacje !! jak mija pierwszy miesiac malenstwa na tym swiecie ? karmisz piersia ? nic sie nie martw , napewno przez wiosne zrzucisz kilogramy. ja juz mam rowna 100 a to dopiero poczatek mojej podrozy , mam nadzieje, ze duzo nie przybiore. Jeszcze raz gratulacje ! porod to dopiero wyczyn, z kilogramami, napewno dasz rade !
kłaczek gratuluje:*
10 kg to nie tak dużo w porównaniu zeszczesciem które nosisz na rekach
JA tydzien temu miałam 88, ale mdłosci przeszły prawie i apetyt sie troche poprawił. boje jutro sie
wazyc...
Ayni kiedy masz termin?
10 kg to nie tak dużo w porównaniu zeszczesciem które nosisz na rekach
JA tydzien temu miałam 88, ale mdłosci przeszły prawie i apetyt sie troche poprawił. boje jutro sie
wazyc...
Ayni kiedy masz termin?
reklama
Ja urodziłam moją niunię 13-go w piątek Ważyła dość sporo, bo 3930g, ale udało się naturalnie, więc szybko dochodzę do siebie
Mała zdrowa, 10pkt.
Od porodu zleciało mi 13kg, więc jeszcze 10 nadwyżki, ale jestem dobrej myśli i już nie mogę się doczekać spacerów na razie pogoda jest beznadziejna
A tak w odniesieniu do otyłości - lekarz, który mnie przyjmował (szef oddziału) był dla mnie bardzo niemiły i stwierdził, że CC będzie zapewne konieczne, bo dziecko będzie za pewne za duże, więc mam się szykować na ból i trudne gojenie się rany.
A my mu na złość zrobiłyśmy i poszło naturalnie
Ogólnie facet miał minę wyrafinowanego gnębiciela ale się nie załamałam i jakby Was coś takiego spotkało, to nie dać się. Posiedzieć, posłuchać i robić swoje
Mała zdrowa, 10pkt.
Od porodu zleciało mi 13kg, więc jeszcze 10 nadwyżki, ale jestem dobrej myśli i już nie mogę się doczekać spacerów na razie pogoda jest beznadziejna
A tak w odniesieniu do otyłości - lekarz, który mnie przyjmował (szef oddziału) był dla mnie bardzo niemiły i stwierdził, że CC będzie zapewne konieczne, bo dziecko będzie za pewne za duże, więc mam się szykować na ból i trudne gojenie się rany.
A my mu na złość zrobiłyśmy i poszło naturalnie
Ogólnie facet miał minę wyrafinowanego gnębiciela ale się nie załamałam i jakby Was coś takiego spotkało, to nie dać się. Posiedzieć, posłuchać i robić swoje
Ostatnia edycja:
Podziel się: