Justi1234
Fanka BB :)
Staramy się od 3 mcy. W poprzednich beta byla mniej niż 1,2. A tu taki wynik.3.54.. i nie wiem co myslec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Staramy się od 3 mcy. W poprzednich beta byla mniej niż 1,2. A tu taki wynik.3.54.. i nie wiem co myslec
Albo dopiero rośnie albo niestety się nie udało ale przy takiej becie na teście nawet cień cienia nie może być.Staramy się od 3 mcy. W poprzednich beta byla mniej niż 1,2. A tu taki wynik.
WiemAlbo dopiero rośnie albo niestety się nie udało ale przy takiej becie na teście nawet cień cienia nie może być.
Niestety testy nie ciemnieja. Idę po.pracy zrobić bete. Pewnie już spadła.Justin co ja patrzę,również widzę cień cienia,beta koniecznie do poprawki za 2-3dni ,a tak to testuj ,będę mocno trzymać kciuki
Trochę niski ale toście może owu miałaś dużo później jeszcze raz powtorz za 2 dnihej dziewczyny. Zrobiłam znow dziś betę.
Pierwszy wynik 3,54 29 sierpnia o 19,30
Drugi wynik 5,79 31 sierpnia 14.30
Czyli po 43 godzinach wg kalkulatora wzrots o 66,7 procent.
Co myślicie? Jutro mam termin okresu.
no niski wlasnie. Niby w normie ale niskoTrochę niski ale toście może owu miałaś dużo później jeszcze raz powtorz za 2 dni