reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Rozumiem Cię temu ja kupiłam detektor i już od 11tyg tam zaglądałam czy jest serduszko haha 😂 a do jakiego czasu robią prenatalne? Bo już z głowy wyleciało najlepiej jak naj później robić by widoczność była oki chodź mi z synem co nie mógł dojrzeć przez brzuch to od dołu sprawdzal

Wydaje mi się że do końca 13 tygodnia, ja jestem tak w połowie można powiedzieć 😂 jaki masz detektor który Ci się sprawdził?

reklama
Wydaje mi się że do końca 13 tygodnia, ja jestem tak w połowie można powiedzieć 😂 jaki masz detektor który Ci się sprawdził?
O taki. Najważniejsze by miał wyświetlacz bo w życiu nie dojdziesz czy to Twoje czy dzidziusia 100 zł za używany zaplacilam
IMG_20200806_115227.jpg

O taki. Najważniejsze by miał wyświetlacz bo w życiu nie dojdziesz czy to Twoje czy dzidziusia 100 zł za używany zaplacilam
Zobacz załącznik 1168948

O super, muszę kupić chociaż czytałam ze one dopiero gdzieś zaczynają wyczuwać tetno dziecka w 12 tc,a dwa nie wiem czy to przez moje ściany tłuszczu przejdzie 😂 na badanie polowkowe teraz też idziesz?

O super, muszę kupić chociaż czytałam ze one dopiero gdzieś zaczynają wyczuwać tetno dziecka w 12 tc,a dwa nie wiem czy to przez moje ściany tłuszczu przejdzie 😂 na badanie polowkowe teraz też idziesz?
Tak idę ale lekarz mi powiedział że najlepiej 22-23tyd pójdę w 22 no ja też mam nadal trochę tłuszczu na brzuchu ale jak dla mnie to mnie on uspakaja nie zastanawiam się czy jest dużo czy mało aby ponad 130 było ważne że bije 😁 ile płacisz za prenatalne?

Tak idę ale lekarz mi powiedział że najlepiej 22-23tyd pójdę w 22 no ja też mam nadal trochę tłuszczu na brzuchu ale jak dla mnie to mnie on uspakaja nie zastanawiam się czy jest dużo czy mało aby ponad 130 było ważne że bije 😁 ile płacisz za prenatalne?

Tam gdzie idę usg+pappa 450zł, ale mam za darmo bo lekarz wystawił skierowanie z opisem swoich wątpliwości po usg. Ale mnie uspokoił że to jest pro forma żebym nie płaciła chociaż za to 😂 w sumie dzięki Bogu bo w zeszłym miesiącu za diabetologa, leki, wizyty, suplementy I badania zapłaciłam około 1500zl więc trochę to szarpie po kieszeni juz

Hej kochane. Takie mi dziś testy wyszły, niby coś widać. A w środku mam troszkę brązowego śluzu.... Termin @ 1.09. nie wiem co myśleć 🤔🤔🤔❤️

Załączniki

• IMG_20200829_171944.jpg
    IMG_20200829_171944.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 89
  • IMG_20200829_154933.jpg
    IMG_20200829_154933.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 81
  • IMG_20200829_154925.jpg
    IMG_20200829_154925.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 87
  • IMG_20200829_154921.jpg
    IMG_20200829_154921.jpg