Justi musisz bardziej podchodzić na chłodno wiem kochana co mówię , długo już się staram dużo testów poszło i tyle już objawów miałam , i być może dlatego teraz podchodzę do tego tak spokojniej. Poczekaj do @ i wtedy analizuj tak to tylko dostarczasz sobie dawkę stresu,a to w ciąży nie wskazane .A szczerze to taka sama byłamMnie cały czas bola piersi, z 8 lat mnie nie bolały. Dziwne jeśli okaże się że nie jestem w ciąży.☺
reklama
Justi1234
Fanka BB :)
Justi musisz bardziej podchodzić na chłodno wiem kochana co mówię , długo już się staram dużo testów poszło i tyle już objawów miałam , i być może dlatego teraz podchodzę do tego tak spokojniej. Poczekaj do @ i wtedy analizuj tak to tylko dostarczasz sobie dawkę stresu,a to w ciąży nie wskazane .A szczerze to taka sama byłam
wiem że masz racje
asia333podlasie
Skąd jesteś? Pierwsza ciąża? Gratuluję ciąży u mnie 13 tydzCześć dziewczyny. I ja tu dołączę
Obecnie jestem w 6tc+1, ważę 112 kg. Narazie jest wszystko w porządku. Wyniki dobre. Zmagam się z niedoczynnością tarczycy i Hashimoto.
asia333podlasie
Musisz napisać miasto i są też grupy z konkretnych miast.Znacie jakiegoś dobrego ginekologa miłego dla puszystych?
Tysiek991
Zaangażowana w BB
Z Białegostoku. Tak, pierwsza ciążaSkąd jesteś? Pierwsza ciąża? Gratuluję ciąży u mnie 13 tydz
asia333podlasie
O super z czystym sumieniem polecam Ci Jolantę Świątecka prowadziłam u niej ciążę z otyłością wspaniała kobieta nigdy słowa złego nie usłyszałam i wogole. Ile masz lat? Fajnie Cię poznacZ Białegostoku. Tak, pierwsza ciąża
super że jesteś miło nam cie poznać,gratulacje ciąży, masz już dzieci czy to twoja pierwsza ciąża,długo się starałaś czy poprostu się udało i jest dziewczyny tutaj są naprawdę super ,fajnie że dołączyłaśCześć dziewczyny. I ja tu dołączę
Obecnie jestem w 6tc+1, ważę 112 kg. Narazie jest wszystko w porządku. Wyniki dobre. Zmagam się z niedoczynnością tarczycy i Hashimoto.
reklama
Podziel się: