reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Nie chcę cię zniechecać ,ale te testy są takie że często wynik jest fałszywie dodatni ,kiedyś miałam krechę jeszcze bardziej widoczną od twojej ,poszłam na bete i ciąży nie było , sama lubię te testy bo wcześnie potrafią wyłapać ciążę ,ale mnie i kilka osób oszukały tak samo jak bobo test też kreski często wychodzą fałszywe ,polecam pink test te są dziady nie do przebicia ciężko się wybarwiają i nie oszukują ,a z rosmana jeszcze check &go też spoko , powiem ci przez te 3lata starań trochę test już zrobiłam ,nadal trzymam kciuki i wieżę że bedzie pozytywnie ☺😘😘:)
Ja zrobiłam ich wiele w tamtym cyklu i nie miałam ani cienia. Ale znów na facelle strumieniowym i na pre tescie zawsze miałam fałszywie dodatnią kreskę. Także w te cienie nie wierzę, wiem jak testy potrafią zmylić 😂😌

reklama
Justi no niestety najlepiej poczekać do dnia @ ale kto by tam czekał😜 sama chyba w środę zatestuje albo w czwartek

Załączniki

• received_1974643372669456.jpeg
    received_1974643372669456.jpeg
    208,8 KB · Wyświetleń: 57
A nawet jeśli to maj też jest pięknym miesiącem na poród 😄 ja już się szykuję na sierpień i nowy cykl , cały czas mam temperatury do bani fakt że mieżę je tak z czapy ale po owu powinna być wyższa a u mnie 36'5, 36'6 a nawet było już 36'4 także też już spisałam cykl na starty i nastawiam się na kolejny🙂

Dzisiaj miałam iść na progesteron i zaspałam, może jutro nie zaśpię i sprawdzę,a wtedy jeżeli jest do bani to owu nie było i testować też nie będę

reklama
Do góry