reklama
o doczytałam pierwsza ,gapa ze mnieZ Białegostoku. Tak, pierwsza ciąża
Justi1234
Fanka BB :)
beta ujemna 11 dpo. Nic z tego w tym cyklu.justi jak tam??? Testowałaś coś dzisiaj???
11dpo to jest jeszcze wcześnie spokojnie bete można zrobic14dpo ,a testy niektórym wychodzą nawet 16dpo także jeszcze nic nie jest przesądzone,a jak piersi bolą cię jeszcze???beta ujemna 11 dpo. Nic z tego w tym cyklu.
Justi1234
Mi się wydaje, że już ten cykl jest stracony. ehhh masakra11dpo to jest jeszcze wcześnie spokojnie bete można zrobic14dpo ,a testy niektórym wychodzą nawet 16dpo także jeszcze nic nie jest przesądzone,a jak piersi bolą cię jeszcze???
spoko justi pisałam wczoraj najwyżej będziemy majoweczki,nie poddajemy sięMi się wydaje, że już ten cykl jest stracony. ehhh masakra
Justi1234
nie wiem czy brac luteinę czy odstawić.spoko justi pisałam wczoraj najwyżej będziemy majoweczki,nie poddajemy się
zwykle bierze się 10dni ,ale te dwa dni chyba nie zrobią różnicy jeżeli weźmiesz dłużejnie wiem czy brac luteinę czy odstawić.
reklama
asia333podlasie
A mi już jakoś te upały dokuczają czekam na deszcz bo grzybów nie ma haha a uzależniłam się od chodzenia do lasu a u mnie bez zmian jutro zaczynam 14 tydz i nadal wogole nie czuje się jak w ciąży często wogole zapominam że w niej jestem jutro jadę odebrać wyniki z prenatalnych z krwi ale lekarz przez telefon mówił że wyglądają że wszystko dobrze na USG też było wszystko oki
Podziel się: