reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Nagini też mam wrażenie że dopiero co kazałam mu nie wychodzić z brzucha a on mi zaraz z domu będzie wychodzić :p

Colorado impreza była 9 lutego, 12 lutego byłam na porodówce z fałszywym alarmem a 18 już tuliłam Antosia <3.
Zawsze się zastanawiam czy gdyby tej imprezy nie było dłużej by siedział w brzuszku..

Nie mam aplikacji, przez www tu wchodzę :p

reklama
Nagini też mam wrażenie że dopiero co kazałam mu nie wychodzić z brzucha a on mi zaraz z domu będzie wychodzić [emoji14]

Colorado impreza była 9 lutego, 12 lutego byłam na porodówce z fałszywym alarmem a 18 już tuliłam Antosia <3.
Zawsze się zastanawiam czy gdyby tej imprezy nie było dłużej by siedział w brzuszku..

Nie mam aplikacji, przez www tu wchodzę :p
Nie ma co gdybać :) ważne, że wszystko dobrze się skończyło [emoji6]

To może to tego kwestia? W sensie strony www. Nie chcesz sobie apki zainstalować? Jest naprawdę spoko [emoji6] tylko sygnaturek i suwaków nie ma [emoji36]
Tak swoją drogą byliśmy dziś na szczepieniu i młody waży już 9815g, mierzy 75 cm ! Wielkolud! :D
Gratulacje [emoji7]

reklama
Zuza, jak tam samopoczucie? Jak u reszty ciężarówek? [emoji4] Coś nam tu ucichłyście [emoji33]

Ja dziś mam totalnego doła, mam ochotę uciec z domu. Uknułam więc misterny plan, żeby w sobotę zostawić męża z bajtlem na 3-4 godziny i idę do fryzjera zrobić się na coś, co będzie przypominać kobietę. Bo ostatnio czuję się tylko cyckiem [emoji37]

Do góry