reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

A co do ryb, to jak byłam młodsza i jeździliśmy do babci na wakacje, to tam właśnie chodziłam z tatą na ryby [emoji16] to są chyba jedne z fajniejszych wspomnień [emoji16] tylko my takie małe łowiliśmy, mam nawet jeszcze wędkę, którą zrobił mój pradziadek z bambusa, taką składaną, trzyczęściową [emoji4]

oar8csqvkujogohc.png

reklama
Ka owocnych starań :* Trzymam mocno kciuki ,żeby się udało:*
Paula pochwal się łóżeczkiem. Dobrze że z ZUSEm udało się wyjaśnić.
U nas ostatnie dni to katastrofa ciągły płacz i jest pierwszy efekt mamy 4zęba dolna prawa dwójka wyszła.A teraz idzie prawa górna jedynka.....

Agunia, dużo sił Ci życzę [emoji8]

Paula, dobrze, że z zusem się ułożyło. Pokaż łóżeczko [emoji3]

Dzięki dziewczyny, nie chcę się nakręcać ale wiecie jak to jest [emoji846]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi, bawcie się dobrze :)

Ja już po badaniu, w mojej macicy "rewelacja", jajeczko jest jak byk, kazał działać piątek, sobota. Zacznę jutro [emoji16]

Pytałam też jak z tą wagą w ciąży, żeby zobaczyć jak zareaguje. Kazał się trzymać w ciąży diety z niskim IG i tylko dzidzia i woda będą ważyć :)

Jakoś się tak głupio nastawiam że w marcu się uda, a z drugiej strony podświadomie czuję, że nie...

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie nastawiaj się. Zrelaksuj się i do roboty [emoji1][emoji11][emoji110]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ka trzymam kciuki za efektywne działanie [emoji6]

U mnie z ZUSem się sprawa wyjaśniła, dostanę wypłatę L4 tylko z opóźnieniem i prawo do zwolnienia, także będzie dobrze.

W sobotę w końcu kupiliśmy łóżeczko, w zeszły czwartek zrobiliśmy zakupy wszystkich higienicznych rzeczy, także zostało niewiele do kupienia.

Powiem wam, że mam coraz bardziej dość. Coraz szybciej się męczę i w ogóle... Odliczam już dni do końca, a najpierw do 22.03, bo wtedy mam wizytę i dowiem się czy mała się w końcu obróciła [emoji846]

oar8csqvkujogohc.png
Jeszcze kilka tygodni. Teraz będzie ciężko ale dasz radę [emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

A najlepsze jest to, że kupiłam używane za 60 zł [emoji16] normalnie nowe kosztuje coś koło 600-700 zł, a to było tańsze, bo jest lekko uszkodzone w miejscu, gdzie nawet nie widać

oar8csqvkujogohc.png

reklama
Do góry