reklama
agunia50002
Fanka BB :)
Zuza spokój nam nie pisany już idzie kolejna jedynka.....I na Was kochana przyjdzie czas :*U mnie Kacper pierwszego zęba miał jak skończył rok a dziąsła miał rozpulchnione od 3miesiąca.
Co do fotelika my mamy pasami zapinany. Teraz będziemy zmieniać na większy to zobaczymy jaki kupimy.
Colorado widzę że masz termin na 21.08 Kacper urodził się 21.08
A coś Kasia nam ucichła.
Co do fotelika my mamy pasami zapinany. Teraz będziemy zmieniać na większy to zobaczymy jaki kupimy.
A coś Kasia nam ucichła.
agunia50002
Biedne te nasze maluszki .Mam nadzieję ,że szybko wyjdą ząbki Dominisiowi :*
Zuza identycznie do tego jeszcze ciągnie za włosy i wydaje przy tym okrzyki radości
Zuza identycznie do tego jeszcze ciągnie za włosy i wydaje przy tym okrzyki radości
Lila jeszcze jeździ w cybex aton, ale w najbliższym czasie będziemy kupować fotelik. Pierwszy mieliśmy bez isofixa i teraz też będzie bez. Chciałabym, zeby jeszcze ze dwa lata pojeździła tyłem i kupimy chyba Joie. Wolałabym inny ale na taki nas stać.
Lilka też tak szczypie i szarpie za włosy.
Colorado1989
Zuza spokój nam nie pisany już idzie kolejna jedynka.....I na Was kochana przyjdzie czas :*U mnie Kacper pierwszego zęba miał jak skończył rok a dziąsła miał rozpulchnione od 3miesiąca.
A coś Kasia nam ucichła.
Termin w sam raz na koniec wakacji [emoji1]
Lila jeszcze jeździ w cybex aton, ale w najbliższym czasie będziemy kupować fotelik. Pierwszy mieliśmy bez isofixa i teraz też będzie bez. Chciałabym, zeby jeszcze ze dwa lata pojeździła tyłem i kupimy chyba Joie. Wolałabym inny ale na taki nas stać.
Jeśli chodzi o testy bezpieczeństwa to te foteliki zapinane pasami i te na isofix wypadają tak samo, kwestia "tylko" poprawnego zapięcia. Te z isofixem są strasznie drogie [emoji33] przecież to tylko na rok taki pierwszy fotelik
Może faktycznie nie będę z tym isofixem świrować, mamy nowe bezpieczne auto, więc mam nadzieję, że po prostu przyzwoity fotelik wystarczy [emoji4]
[emoji255]21.08[emoji255]
reklama
Mimi2330
Brawo [emoji5]Po ponad miesięcznej męczarni mamy 3 zęba!!!!!
Podziel się: