reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Dziewczyny, trzymajcie kciuki, mam dzisiaj prenatalne II trymestru [emoji4]

oar8csqvvoff0edf.png
Kciuki zaciśnięte [emoji5][emoji110][emoji110][emoji110]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Mi szybko minęły, ale czuję się strasznie zmęczona. Dużo się działo, dużo było do zrobienia, ale i tak było fajnie. Gorzej, że moi rodzice wpadli na pomysł, że w przyszłym roku święta u nas będą... Trochę się boję, czy dam radę ogarnąć małe dziecko, dom i 10 osób

oar8csqvvoff0edf.png

Dziewczyny kiedy wasze brzuchy zaczęły być widoczne? Szczupła nie jestem, dopiero 10tc a mi spodnie nie pasują a do tego tak mi się zaokraglil charakterystycznie brzuch, że ludzie to zauważają. Myślałam, że przy nadwadze zacznie być widoczny dużo później. Póki co nie przytyłam ani grama (na szczęście!), w Święta też nie pojadlam, bo apetytu brak... Jak to było u Was z brzuszkami?
U mnie też bardzo wcześnie brzuch się zaokrąglił a myślałam że przez oponke nie będzie widać. Pokazuje zdjęcie z 9+6..15.08.2017.JPG
A później już jak szalony rósł i mam wrażenie, że teraz trochę przystopował.

Agunia i jak impreza się udała :)?

Paula trzymam kciuki :)

Załączniki

• 15.08.2017.JPG
    15.08.2017.JPG
    336,1 KB · Wyświetleń: 104
U mnie też bardzo wcześnie brzuch się zaokrąglił a myślałam że przez oponke nie będzie widać. Pokazuje zdjęcie z 9+6..Zobacz załącznik 833415
A później już jak szalony rósł i mam wrażenie, że teraz trochę przystopował.

Agunia i jak impreza się udała :)?

Paula trzymam kciuki :)
O dokładnie coś takiego mam :) mój suwaczek się aktualizuje jak chce, ale mam wlasnie 9+6 dziś :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Witajcie po świętach dziewczyny :) trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze, dawajcie znać!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny :) Jak ja się cieszę że już po świętach :) Dziś pojechali ostatni goście ufff...i powoli wszystko wraca na właściwy tor.
Szafirek chrzciny udane ale jedyne o czym marzyłam to żeby szybko się skończyło a tu jak na złość w domu już o 12bylismy a ostatni goście po 21wyszli...mąż padł... I wszystko sama musiałam posprzątać a jeszcze ze w kościele było zimno jak w kostnicy to Michaś zaczął kichać i kaszleć ,więc nockę miałam z głowy....
Paula dasz radę ja sama przygotowałam w tym roku Wigilię na 12osob a do tego chrzciny i jeszcze żyje ;)Super że usg udane :) A jakie imię wybraliście ?
Co do brzucha u mnie długo nie było widać .W sumie nawet sąsiedzi do samego końca nie wiedzieli że w ciąży byłam;)

Do góry