Szafirek90
Fanka BB :)
Przede wszystkim spokojnie.. Bardzo negatywnie brzmi to co piszesz. Zdarzyło się, jesteś w ciąży i już. Będziesz mieć dwa najpiękniejsze prezenty jakie życie może dać. Wiele kobiet może tylko marzyć o takiej sytuacji.. Awans? Trudno- nie teraz to później są rzeczy ważne i ważniejszeW pracy miał być awans i co teraz robić? Powiedzieć szefowi, czy nie? Waga tragedia. Jeszcze jak utyję to palnę sobie w łep. Jak ja dam radę z 2 dzieci? No i jeszcze cały czas mam skurcze w podbrzuszu. Poprzedni poród miałam tragiczny, skończył się vacumm. Jeszcze raz tego nie przeżyję.
Waga to tylko bariera w naszych głowach.. Pomimo wagi udało Ci się zajść w ciąże tzn że organizm jest w dobrej kondycji. A po ciąży możesz ostro się wziąć za siebie i zrzucić wszystko co przybędzie i jeszcze więcej Najważniejsze jest teraz dzieciątko, które w sobie nosisz Podejrzewam że masz męża, który będzie Cię wspierać, masz już jedną kruszynkę więc teraz będzie łatwiej bo wiesz co Cię czeka. Z wszystkim dasz radę kto jak nie Ty!? Kobiety mają w sobie moc, o której nawet nie mają pojęcia
Zapomnij o dietach w ciąży typu South Beach! Teraz ważniejszy jest dzidziuś niż Twoja waga. Jedz rozsądnie i zdrowo!
Nagini gratuluję Ja zaczęłam ciąże ze 103,5 dziś mam 25 tydzień i 3 dni a ważę 101 nie uważam tego za sukces ale cieszy mnie to ogromnie. Miałam problem z usg przez brzuch na początku kiedy dzidzia była malusia, przez warstewkę tłuszczyku gorzej było widać. Długo miałam usg dopochwowo, a teraz już jest lepiej co do porodu jeszcze się nie wypowiem, ale liczę że nie będzie tak źle.