kasia0121
Fanka BB :)
Ledwozyje niestety nie jestem z Warszawy więc nie pomogę. Tak jak pisze Ka, są dziewczyny które staruja z dużą wagą i chudna w ciąży. Najważniejsze jednak żeby dzieciątko się zdrowo rozwijało. Myślę że musisz się oswoić z tą ciążą i już niedługo będziesz się cieszyć z Nowego Życia. Życzę Ci tego z całego serca. Na pewno na początku będzie ciężko z dwójką małych dzieci, ale przy tak małej różnicy wieku rodzeństwo będzie miało ze sobą bardzo dobry kontakt. A Ty przemeczysz się rok, może dwa - odchowasz i będziesz miała "z głowy ".
Nagini84 gratuluje ciaży . Ja ciaze zaczynałam z wagą 90 kg przy 164 cm wzrostu. Przytylam 16 kg ale przez dziewięć miesięcy krolowalo mi motto "tyle zysku co w pysku", na początku miałam duże zachcianki jedzeniowe, po półmetku ciazy zaczęłam powstrzymywać swój apetyt. Co do problemów w ciąży to na początku miałam plamienie i brałam leki na podtrzymanie ciąży (ale to raczej nie miało nic wspólnego z wagą ), później pojawiło się nadciśnienie ciążowe, brałam leki na spadek ciśnienia i wszystko było w porządku. Poród był szybki i bezproblemowy. Przed 6 rano dostałam skurczy a o godz. 15 tulilam już swojego synka. Aha co do usg to lekarz nigdy nie miał problemu ze zrobieniem usg, zawsze wszystko było ładnie widać.
Ledwozyje i nagini84 Życzę spokojnych, nudnych i szczęśliwych 9 miesięcy.
Jeeest pada śnieg Lubię, kocham, uwielbiam
Nagini84 gratuluje ciaży . Ja ciaze zaczynałam z wagą 90 kg przy 164 cm wzrostu. Przytylam 16 kg ale przez dziewięć miesięcy krolowalo mi motto "tyle zysku co w pysku", na początku miałam duże zachcianki jedzeniowe, po półmetku ciazy zaczęłam powstrzymywać swój apetyt. Co do problemów w ciąży to na początku miałam plamienie i brałam leki na podtrzymanie ciąży (ale to raczej nie miało nic wspólnego z wagą ), później pojawiło się nadciśnienie ciążowe, brałam leki na spadek ciśnienia i wszystko było w porządku. Poród był szybki i bezproblemowy. Przed 6 rano dostałam skurczy a o godz. 15 tulilam już swojego synka. Aha co do usg to lekarz nigdy nie miał problemu ze zrobieniem usg, zawsze wszystko było ładnie widać.
Ledwozyje i nagini84 Życzę spokojnych, nudnych i szczęśliwych 9 miesięcy.
Jeeest pada śnieg Lubię, kocham, uwielbiam