reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Kattaya to oby Lilce się z powrotem odmieniło i zaczęła znowu ładnie spać:*
Mimi kupiłam go!!! Też się bałam ale jest super,porzadnie trzyma!Jestem do teho stopnia zadowolona że na przyszły miesiąc też kupię miękki:)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja raz wzięłam miękki to jakos mi nie pasował. Wolę te na wpół usztywniane ;)

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Szafirek niestety nie mam jak w dzień położyć się zresztą w dzień spi 3razy po 20-35 minut.Zreszta starszy też ma gorszy okres w szkole po dwa sprawdziany dziennie,wiec muszę z nim trochę pouczyć się.
Kattaya u mnie też tak to wygląda ostatnio jeszcze płacz doszedł.Przed spaniem zjada między 60a 150i to na raty i też w nocy je.
Mnie całkowicie rozłożyło czuję się tragicznie przez ten katar nawet smaku nie czuję.
W środę na usg bioderek idziemy a za tydzień na szczepienie.
Mimi śliczny maluszek :)Zuza ale słodziak :)
A to moje zdobycze z 5.10.15 Zobacz załącznik 830537
Nieźle obkupilas maluszka.
A Wy dopiero na usg bioderek? Czy to jakas powtórka?

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

To mój drugi miękki,pierwszy kupiłam innej firmy,Kris line, do karmienia i mi nie pasował.A ten wzięłam z myślą że jak mi nie podpasuje to zwrócę,ale mi się podoba no i to czerwień więc codziennie nosić nie będę:p Pozostałe to: Stefania, Lauren i Ursula :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi to powtórka ,bo my zamiast w 6tyg byliśmy w 3 tygodniu ,bo wtedy mnie teściowa z tymi plesniawkami nastraszyła i nam zrobili.Drugim razem byliśmy jak miał 9tygodni albo 8 bo lekarka na urlop szła i dopiero zaczynało się kostnienie jądra w biodrach .Dlatego kazała nam przyjść jeszcze raz, bo wtedy było za wcześnie. Pamiętam że dzieciaki które były na usg były starsze od Michasia o miesiąc i tylko jedno miało to kostnienie.

Mimi Zuza urocze te Wasze chłopaki :)

Agunia ale ciuszków- poszalałaś :D

To moje zdobycze z 5 10 15
DSC_0005.JPG DSC_0004.JPG

No i mebelki, które mąż już złożył:
DSC_0001.JPG
Póki co jeszcze nie ma dodatków, ani koloru na ścianie.. Ale wciąż kombinuje i zmieniam zdanie;)

Załączniki

• DSC_0005.JPG
    DSC_0005.JPG
    69 KB · Wyświetleń: 84
  • DSC_0004.JPG
    DSC_0004.JPG
    105,7 KB · Wyświetleń: 88
  • DSC_0001.JPG
    DSC_0001.JPG
    61 KB · Wyświetleń: 95
Szafirek, super pokoik, pomyśl może nad ścianami w różnych kolorach, np. 2 na 2 :)

Śliczne ciuszki dziewczyny pokupowały [emoji7]

A chłopcy wszyscy jak z obrazka [emoji173]

Ja czekam na okres, powinien być jutro, ale jeszcze nie mam żadnych objawów więc pewnie się spóźni. Normalnie robiłabym test, ale nie nie było chyba przytulania w tym cyklu [emoji23] zresztą owulację miałam dość późno, więc pewnie będzie obsuwa kilka dni.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ka. Myślę, żeby dwie zostawić białe bo na jednej będzie naklejka, a dwie zrobić błękitne, ale takie pastelowe, zimne, jasne.. Bo mebelki jednak trochę przytłoczyły pokoik i muszę go rozjaśnić..
A na jednej białej ścianie byłoby łóżeczko i nad nim taka naklejka:
13.jpg

No ale jak to nie było :p ?? Nie dobrze no :p

Załączniki

• 13.jpg
    13.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 496
Ka. Myślę, żeby dwie zostawić białe bo na jednej będzie naklejka, a dwie zrobić błękitne, ale takie pastelowe, zimne, jasne.. Bo mebelki jednak trochę przytłoczyły pokoik i muszę go rozjaśnić..
A na jednej białej ścianie byłoby łóżeczko i nad nim taka naklejka:
Zobacz załącznik 830598

No ale jak to nie było [emoji14] ?? Nie dobrze no :p
Myślę, że to bardzo dobry pomysł :)

No nie było, mąż ma sezon w pracy i się nie widujemy. :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jakie te wszystkie rzeczy są cudne [emoji4] nie mogę się już doczekać, aż będę mogła robić zakupy [emoji4]

Mam takie wrażenie, że Colorado już bardzo długo się nie odzywała... Mam nadzieję, że wszystko u niej ok...

oar8csqvnqc16ryj.png

Do góry